To øjenskygge paletter jeg lige har købt.

Quotes jeg har gemt i denne uge.

Der findes ikke meget der er mere afslappende og hyggeligt for mig, end at surfe rundt på Pinterest og putte det jeg gerne vil gemme på mine boards. Noget jeg særligt elsker, er flotte og gode citater der kan give stof til eftertanke. Derfor tænkte jeg at jeg ville vise jer dem jeg har gemt på mit “Quotes” board i denne uge.

Hvis du har en pinterest bruger du bruger flittigt, så smid mig et link i kommentarfeltet så kan vi følge hinanden derinde.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To øjenskygge paletter jeg lige har købt.