SEPHORA ØNSKER JULI 2018

Det perfekte makeup bord.

Når ens makeup samling pludselig er spredt ud over hele lejligheden og sofabordet næsten ikke er til at se længere, så er det på tide med lidt forandring. Jeg har i lang tid taget min makuep på inde i vores stue. Der kunne jeg sidde behageligt og hygge mig med det. Men efter en lille omrokering af møbler har jeg fået plads til et lille bord i vores soveværelset. Det har jeg tænkt mig at udnytte på det groveste. Lige nu har jeg et bord der er en anelse for bredt og ikke så handy. Derfor har jeg søgt på livet løs efter et smalt pænt bord og jeg fandt immervæk et par stykker. Jeg tænkte jeg ville dele det med jer. In case i også står og mangler et makeupbord eller et skrivebord.

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER

Der findes et utal af muligheder. Jeg har også overvejet om jeg skal lave det klassiske Alex bord løsning fra IKEA som mange har. Jeg er på jagt og hvis du også er det, håber jeg dette indlæg kunne inspirere dig.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA ØNSKER JULI 2018