Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit

FRIDA KAHLO PLAKAT.

Se min smukke Frida.

Til jul fik jeg den aller fineste Frida Kahlo plakat af min søde kæreste. Det var sådan en af de der gaver som bare gør mig så glad, fordi han altid lytter og bider mærke hvad jeg godt kan lide.

Fridakahloposter

I slut november gik vi nemlig forbi Butik 1000 ting her i Århus, hvor den hang i vinduet og pyntede. Jeg sagde noget i dur med “Ej hvor er den flot!” og hurtigt var vi videre igen og jeg har glemt alt om den indtil jeg pakkede gaven og det blev et glædeligt gensyn.

Nu er den kære Frida Kahlo altså kommet i glas og ramme. I anledningen af Kvindernes Internationale kampdag tænkte jeg, at jeg lige ville dele hende med jer. Jeg er ikke den eneste der har Frida Kahlo som kvindeligt forbillede det er helt sikkert. Så en lille hyldest herfra.

Plakaten kan desværre ikke købes online. Jeg er ved at finde svar på hvilken kunstner der står bag værket og holder jeg opdateret i indlægget her. I kan kontakte Butik 1000 Ting på facebook HER. Jeg er sikker på de vil være behjælpelige hvis du drømmer om at få en Frida til at pynte på væggen hjemme ved dig.

// Lise Emilia

1 kommentar

  • engecurso

    Øj den gad jeg også godt at se, mange tak 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit