Cold brown hair.

EN PERSONLIG ADVENTSKALENDER + Rabatkode.

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks.dk

Det kan nåes endnu, altså de der adventsgaver som din søster, veninde, mor eller kæreste skal have. Dette indlæg er hovedsagligt henvendt til jer der skal sørge for 4 lækre pakker til en kvinde i jeres liv. Jeg skal dog bruge min til min kærestes gaver. Men dem holder jeg hemmeligt for bloggen da han har det med at læse med herinde. Hvis du er mere til en klassisk julekalender med en lille låge til hver dag, findes de altså også. De kan købes HER hos billigvoks.dk, som også har været så elskværdige at sende denne til mig, så jeg kunne give den gode idé videre til jer.

 photo adventskalender_zpsxsip0lon.jpg

Jeg har udvalgt disse fire produkter, da jeg synes de gør sig super godt som adventspakker. Der er nemlig både noget til håret, kroppen og ansigtet. De er også i et prisleje som jeg synes er passende. Du skal selvfølgelig gerne selv kunne finde nogle produkter som passer til modtageren af den lækre adventskalender, men måske nogle af jer kunne bruge lidt inspiration.

 photo adventsgaver_zpssdhokw18.jpg

1. Clean parfume // 2. Maria Nila Dry Shampoo // 3. Rimmel læbestift // 4. Makeup Revolution Palette.

Sidst men ikke mindst er der også en rabatkode til jer ” liseemilia” giver jer 10% rabat hos billigvoks.dk.

Nu vil jeg putte gaverne til min kæreste i adventskalenderen inde han får kigget i skuffen og ser dem. Overraskelsen skulle nødig ødelægges. Jeg glæder mig sådan til at han skal åbne den første låge på søndag!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Det er bare så hyggeligt at lave pakkekalender, min kæreste får hver anden dag, og jeg glæder mig mindst ligeså meget som ham 😉

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cold brown hair.