Godt smil og tandlægeskræk

Køkkendrømme og inspiration.

Reklame.

Jeg elsker at lave mad, faktisk kan jeg spendere umådelig lang tid i et køkken på at lave alt fra den perfekte sandwich kombination til en perfekt pastaret. Fordi jeg ligenetop elsker at lave mad, så højt, drømmer jeg om nyt køkken med ekstra god plads og skuffer, hylder osv. der glider legende let og gør det nemt at opbevarer alt køkken grejet. Men i og med jeg bor til leje er køkken design desværre ikke der hvor jeg har mest at skulle have sagt, desværre. Hvis det stod til mig, ville min kommende drømme lejlighed indeholde et rotpunkt køkken med glidende skuffer, samt en koge-ø. Jeg elsker det moderne snit i et køkken fordi det langt hen af vejen er super stilrent, og så er der plads til man selv kan tilføje de sjove og hyggelige detaljer. Jeg synes også det kunne være fedt med et køkken hvor der var plads til andre end dem der står for maden. Jeg elsker selskab mens jeg laver mad, så et åbent køkken med siddepladser er også højt på listen. Jeg håber på at kunne få bare lidt af det hele, selvom det selvfølgelig ikke er mulig at få en halv koge-ø, men måske bare en lille en af slagsen. Jeg ved jeg har nævnt det herinde før, men jeg synes selv det er så sjovt, så nu får i den lige igen. Da jeg var lille legede jeg at jeg havde mit eget tv-køkken, jeg kan love jer for det blev kokkereret noget interessant mens jeg talte ind i væggen (kameraet). Jeg har sågar været med i et madprogram på tv, og det var noget jeg altid gerne har ville, og håber på måske en dag at få lov til igen en dag.

Jeg er fuldstændig forelsket i træ overfladerne, det er virkelig unikt og råt. Jeg er vild med det!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt smil og tandlægeskræk