Et usylingt cover

Det perfete spisebord, hvor er du?

Reklame.

Vi har flyttet lidt rundt herhjemme. Vi har gjort min kærestes værelse, til vores soveværelse og mit værelse, som oprindeligt er stuen i rækkehuset vi bor i og deler med 3 andre, til vores helt egen hyggelige stue. Soveværelset er blevet lidt mere kompakt, men på en måde hvorpå det giver mening. Stuen derimod har fået en del mere plads hvilket selvfølgelig har sat en masse tanker igang. For ud over at vi har lavet et lounge område af 2 enkelt senge og nogle lænestole, så mangler vi lidt møbler. Vi elsker design møbler der enten er retro eller har en retrovibe over sig. Gode design klassikere. Derfor er vi på udkig efter det helt rette spisebord. Vi har en idé om hvilken stil vi godt kan lide, men på en måde føles det bare som en virkelig stor beslutning. Måske har det også noget at gøre med, at det er et møbel der kommer til at fylde meget og så er spiseborde også sjældet billige, så det skal helst være det rette.

Jeg ville lige vise jer et par billeder af vores hjem, så i måske kan få en idé om vores stil, selvom den er en cocktail af flere forskellige stilarter.

 photo IMG_1983_zpseomjk8js.jpg

 photo IMG_1978_zpspwhpx6at.jpg

Selvom vi elsker retro og klassisketræk er ingen af os særligt vilde med hverken georg jensen damask eller kay bojesen, hvilket måske virker lidt skørt. For os begge er det noget vores forældre har og måske kan vi derfor ikke så godt selv se det i vores hjem. Men det er skørt som man godt kan lide noget i andres hjem men ikke ens eget. Måske har det ofte noget at gøre med den stemning der er i hjemmet. Men der bliver søgt på livet løs og indtil videre kan vi danne os en masse idéer om hvad vi ønsker os og i mellem tiden finde så mange andre fede interior ting på designklassikershop.dk blandt andet, som vi slet ikke har lige så meget brug for som et nyt spisebord, men som er svære ikke at forelske sig fuldstændig i.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et usylingt cover