Heldet ville, at jeg fik min prinsesse og mere til!

TOP 10 TEENAGE CRUSHES!

Jeg faldt over et lign. indlæg hos smukke Anne-Li der blogger på GOWNSANDROSES! (Tjek hende lige ud!) Jeg synes det var så hyggeligt, at jeg besluttede mig for at vise jer hvem jeg savlede over, som teenager. (Don’t jugde!)

 photo billie_joe_by_zorolover96-d4zzbnc.jpg
1. Billie Joe Armstrong
Som hardcore Green Day fan fra en tidlig alder, er det intet under, at en af mine største crushes
nogensinde, uden tvivl er Billie Joe.  Fangirl i den grad!

 photo luke-perry-06.jpg2. Dylan Mckay – Luke Perry
Beverly Hills 90210, er uden tvivl den TV-serie jeg har set mest. Arvede tildensen fra min storesøster.Dylan stjal mit hjerte, med sin bad boy charme og har haft det lige siden!

 photo joshua_jackson_photo10.jpg3. Pacey – Joshua Jackson
I Dawsons skygge, stod den lidt goofy, Pacey. Han kæmpede sig igennem skole, familieproblemer og fik pigen til sidst. Følsom, morsom og et smil der kunne smelte alle pigehjerter!

 photo 68cd6dd0ed298677e236304e75200caa.jpg4. Justin Long
Lige siden vi så ham i Crossroads som Britney nørde-kæreste, har jeg haft Justin Long
i kikkerten. Han er alt for sød at se på, nørdet på den cool og ligeglade måde.
Jeg tror næsten jeg har set alt han har været med i. Og jeg bliver stadig glad
når han er med i nye film.

 photo cullen.jpg5. Edward Cullen – Robert Pattinson
Har vi ikke alle sammen været der??? Jeg var, læste alle bøgerne, så alle filmene.
Yndlings vampyr!

 photo dhumps.jpg
6. Dan Humphrey – Penn Bagley 
Gossip Girls underdog, geek chic, og den rolle i Gossip Girl, jeg har allermest sympati for
og holder af. Han er også med i en af mine yndlings film, Easy A. Sidst jeg har set ham,
var i “Greetings from Tim Buckley” Som jeg virkelig kan anbefale!

 photo johnny-depp-071.jpg7. Johnny Depp
Lige præcis denne plakat fik jeg i Vi Unge, som pur ung teenager. Jeg var solgt med det sammen. Kærligheden
er kun blevet større med alderen. Han gav “Cry baby” en helt ny betydning og gjorde pirateri sexet!

 photo MV5BMTgzMjA0MDE5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzIyNTk5OQ_V1_SX640_SY720_.jpg8. Sebastian Jessen
Charme, selvtillid og lækkert hår. That is all…

 photo 178092-popstars-jannik-fr-maria--.jpg9. Popstar Jannik
Åh ja. Mens alle andre var faldet for Jon, var det Jannik der løb med sejren her. Nøj hvor har jeg gået fnisende rundt med mine veninder i Tarup Centeret, i håbet om at han var på arbejde i Løvbjerg! Det lykkes én gang!

 photo newark-efron.jpg10.Zac Efron
Jeg skammer mig stadig lidt, men jeg var virkelig med på bølgen. You are the music in me. Den fik altså ikke for lidt. Dog er kærligheden ikke længere intakt. Men den var der…

Så er det nu, hvor i smider kommentarer i min retning, om at vi er på bølgelængde her. Eller med de crushes som i selv havde, med skam eller ej!  😉 

– Lise Emilia

9 kommentarer

 • Sjovt indlæg og vi har flere fællesnævnere! Ja faktisk dem alle! Pånær Popstars Jannick, der var jeg mere en Jon pige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, uha, ingen af de der drenge er eller kommer på min favoritliste… med undtagelse af Dylan 😀 <3 Åh, han er tilgengæld altid et hit. Men de andre er lige akkurat ikke min type, det er lidt sjovt. Men hverken slanke/trænede mænd, eller mænd med langt eller farvet hår er vist noget for mig. De må gerne ligne de har fået et ærligt måltid mad, være korthårede og upolerede B-) .. og med skæg!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ej hvor sjovt du også har lavet indlægget – og tak for link tilbage, det sætter jeg stor pris på 🙂

  Og HVORDAN KUNNE JEG GLEMME JOHNNY DEPP? Han er jo en af de allerstørste (som jeg desuden godt kan teen-crushe på stadigvæk).

  Jeg har absolut ingen erindring om Jannik, og jeg er vist den eneste pige i verden, der aldrig (!) har følt en eneste lille sommerfugl over nogen som helst fra 90210. Utroligt, men sandt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt, så kan man pludselig se, hvad et par års aldersforskel gør! Der er flere af de her, jeg var for gammel til at have teenagecrush på, men Dylan er jeg med på – ham tror jeg alle har haft teenagecrush på. Det er det fine ved, at de bliver ved med at genudsende Beverly – så kan alle årgange være med! 😀 Jeg var til gengæld 13, da Pacey første gang viste sit smukke ansigt på dansk tv, så ham er jeg helt med på! Ellers er der selvfølgelig Peter Andre, Nick Carter og Joooooon! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, det skægt hvor meget et par år kan ændre på den slags 🙂
   Jeg er sleeeeet ikke med på Nick Carter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Haha! I love this! Super sjov liste, Lise Emilia – også selvom vi ikke har mange fællesnævnere 😉
  Mit all-time teenage crush var helt klar Josh Hartnett – jeg havde alverdens plakater med ham, og kunne savle længe over ham – ligesom jeg så alle film med ham i biografen!
  Han var dog særkt efterfulgt af mænd som Ben Affleck (yes, jeg var meget stor fan af Pearl Harbour filmen!), Heath Ledger (mit hjerte smeltede fuldstændigt da han sang: “Cant take my eyes of off you” i “10 things i hate about you”), for ikke at tale om Leonardo Dicaprio i bl.a. Titanic. Og selvfølgelig er Johnny Depp også én af mine teenage-crushes!

  For at følge op på Malenes MGP crush, så elskede jeg Morten Filipsen med “Du er ikke som de andre pi’r”, men det var dog ikke som sådan et teenage crush – han var bare god! Og så kan jeg heller ikke sige mig fri for, at være en af de piger, som var med på “Kevin Richardson-bølgen” når det kom til Backstreet Boys. Senere hen har jeg set samtlige afsnit af Gossip Girl, og jeg er så absolut også vild med Penn Bagley, men der var jeg jo stort set ikke teenager mere 😉 (det samme gælder for Ian Harding i Pretty Little Liars – sikke en godte!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg er glad for at du kunne lide indlægget 😀 Jeg må indrømme jeg aldrig helt var med på Backstreet Boys bølgen. 😉 Eller Affleck! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg elsker det her indlæg! 😀 Jeg bliver da næsten nødt til at lave et selv, for det er da svært underholdende.
  Men jeg må nu alligevel sige, at jeg nærmest ikke kan være med på nogen som helst af dine 😛

  Jeg var mere på Razz og Aaron Carter 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg havde det fuldstændig på samme måde, da jeg læste indlægget hos Anne-Li. 🙂

   Razz, virkelig??? Haha. Se det er sjovt som man kan komme til at overraske!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heldet ville, at jeg fik min prinsesse og mere til!