Design dit eget cover

Maybe it`s time to realise that you`re stained but not weak

Hej Bloggen

Jeg har alle dage elsket Thomas Dybdahls musik. Generelt er jeg ret glad for halv melankolsk musik.
Jeg elsker denne udgave af “It’s Always Been You”. Teksten er så fantastisk smuk.
Jeg måtte bare dele den med jer.

Jeg kan mærke den helt ind i hjertet, (det lød mere plat end jeg lige havde regnet med) Men det kan jeg. Den sætte en masse i gang hos mig. Men nu er det jo ikke den eneste smukke sang, den ellers også smukke mand har lavet. Så her får i mine andre favoritter.

Cecilia

Still my body aches

Pale Green Eyes

From Grace

Jeg var så heldig for nogle år siden, at de ham spille i Odense. Og jeg blev kun mere betaget efter den koncert. Jeg fandt lige disse billeder jeg tog på daværende tidspunkt, jeg elsker den stemning der var under hele koncerten.

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPæne mand dog..

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design dit eget cover