It Cosmetics CC cream kombinationen til glowy hud

Nyt til garderoben #1

Dette er et af de der meget simple indlæg, hvor jeg har brugt en lille time på at se alle de spændende nyheder igennem inde på en af mine favorit webshops.

Denne gang er det H&M. Jeg står i den situation at jeg efterhånden trænger til lidt nyt i garderoben. Jeg har for 3 måneder siden lavet en livsstilsændring og tabt mig lige knap 10 kg og en hel del centimeter. Det siger lidt sig selv at jeg er glad for resultatet. Dog føles det lidt træls at bruge penge på nyt tøj når jeg har en plan om, at tabe mig yderligere. Så det er med at vælge noget jeg kan style igennem de næste mange måneder. Godt nok er det mest presserende altså mine underbukser… De trillede vitterligt ned. Så jeg er allerede begyndt at skifte dem ud med nogle der bliver hvor de skal.

Der skal nyt tøj til, men hvad er smart at købe?

Så jeg har besluttet mig for, at købe en håndfuld items, som kan gøre min garderobe lidt mere interessant igen. Og selvfølgelig  passer ordenligt. Derfor er jeg ekstra nysgerrig på alle nyhederne der er kommet frem. Jeg er gået fra at bruge plus size og egenligt kan jeg stadig godt passe nogle af de mindre størrelser i den kategori. Dog betyder det også at jeg nu kan passe “almindelige” størrelser igen og så er det helt ærligt, lidt et slaraffenlandat se på nyt tøj.

Bukser er i midlertiden lidt svære at finde

Sagen er den, at jeg er imellem de største “almindelige” størrelser og i de mindre plus size størrelse. Derfor er mit fokus også mere på overdele, kjoler og nederdele, for der kan jeg lidt lettere slippe afsted med størrelserne i en længere periode. Sikke en smøre i lige fik her! Jeg håber på, at kunne fortælle mere herinde om min proces med vægttab, for jeg gør det ene og alene for at få en sundere krop. Men mere om det i et andet indlæg! Nu til tøjet!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

 

Jeg kan slet ikke få nok af ternet alting! Jeg drømmer om et lækkert ternet suit når jeg føler jeg er nået i mål. Sådan et rigtig lækkert et hvor man kan smide en simpel tshirt under eller en flot skjorte. Derfor er den ternede jakke en af de items jeg ville ønske jeg havde allerede.

Jeg er allerede i gang med endnu et inspirations-indlæg til jer! Tøj er pludselig blevet endnu mere spænende for mit vedkommende og det vil jeg gerne dele.

 

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It Cosmetics CC cream kombinationen til glowy hud