IT COSMETICS BYE BYE PORES PRESSED

It Cosmetics CC cream kombinationen til glowy hud

Reklame
(Da jeg er ansat af Matas som forhandler produkter i dette indlæg, skal det markeres som værende reklame.
Jeg har selv købt produkterne.)

Du har med garanti hørt om den populære CC Cream fra It Cosmetics. For mange er CC Cream ikke lige med en base der dækker godt, dette er dog tilfældet med lige netop CC Creamen fra It Cosmetics. Her får du en medium til fuld dækkeevne, med et naturligt finish.

Kan købes HER og HER.

 

Min første CC Cream fra It Cosmetics var illumination varianten, som gør sig godt hvis man elsker rigtig meget glød og dewyness. Dog må jeg indrømme at jeg kort efter købte originalen og den blev altså min favorit fra første applikation! Dog har jeg i lang tid gået med tanken om, at et miks af de to varianter ville være genial. Det fandt jeg så ud af, at det helt bestemt er.

Vil du har en glowy base, med medium dækkeevne og et naturligt og lækkert finish? Så mix away! Jeg har lavet en 50/50 blanding, men jeg kunne bestemt godt finde på at justere i den i fremtiden alt efter hvordan min som regel tørre hud har det, årstid med mere

Så dette er både en anbefaling af den skønne CC Cream og en opfordring til at prøve et miks hvis man synes det lyder som en kombination der vil passe til dig.

Vil du læse en anmeldelse af It Cosmetics Bye Bye Pores pudder? Så kan du klikke lige HER.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT COSMETICS BYE BYE PORES PRESSED