Kan du forestille dig Instagram uden likes?

Boohoo Plus size sommertøj

Det er blevet sommer. Og selvom jeg føler mig helt klar til at nyde en lang sommerferie, så er min garderobe det slet ikke. Jeg har derfor luret lidt på min favorit webshop boohoo og deres formidable udvalg på plus size fronten. Jeg har samlet nogle af de styles som jeg selv er vild med, til inspiration 🙂

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER

Jeg glæder mig til at kunne hoppe i en af de smukke kjoler, de pæne shorts og nyde sommeren.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du forestille dig Instagram uden likes?