HALLOWEEN MAKEUP SKULL

GLAM GLOW HIGHLIGHTER PALETTE

*Produkt sendt til test, derfor skal dette markeres som værende reklame. Jeg bliver ikke betalt for at omtale produktet.*

Glam Glow er mest af alt kendt for deres ikoniske masker, i de iøjenfaldende krukker. Det er ikke uden grund, for der er mange gode i blandt og noget til enhver hudtype. Nu er de sprunget ud i noget nyt, som i bund og grund passer virkelig godt til mærket. Nemlig en highlighter palette til at opnå en fantastisk glow/glød som efterlader huden så den ser super velplejet og lækker ud.

Det er intet nyt at jeg er kæmpe fan af highlighter i stort set alle afskygninger, så jeg var mere end klar da postbudet kom forbi med pakken hvori paletten lå. Jeg blev heldigvis også mega positivt stemt da jeg tog den på. En opbyggelig highlighter hvor du enten kan bruge farverne hver for sig eller mikse dem. Jeg har mikset de to første farver til min highlighter på højdepunkterne på mit ansigt. På øjnene har jeg lagt en lys bryn mat øjenskygge og dernæst alle 3 farver fra paletten. Det giver et perfekt hverdagslook men kan virkelig bygges op til den helt store guldmedalje. Den er selvfølgelig også super smuk på kroppen, på krageben, skulder og skinneben.

Paletten kan købes HER til 265 kr.


Ud over at indeholde nogle super smukke farver så er den lidt sjove gummi-agtige indpakning ikke helt uden formål. Den gør nemlig paletten skridsikker hvilket er super dejligt når man skal samle produkt op på en pensel. Derudover beskytter den virkelig produktet godt. Nærmest som et godt cover på en iPhone. Perfekt hvis man ønsker at rejse med den.

Så har du overvejet paletten så håber jeg disse ord kunne hjælpe dig på vej i din beslutning.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLOWEEN MAKEUP SKULL