Halloween Makeup Inspiration Pumpkin

HALLOWEEN MAKEUP SKULL

Nu til den makeup jeg har glædet mig mest til at vise jer. Hvilken bedre dag end selve Halloween!
Jeg ved i har set det før, altså skull-makeuppen, for den har været mega trendy de sidste par år. Det er ikke uden grund for det giver mulighed for så mange forskellige udgaver og det er blot fantasien der sætter grænser. Derfor kunne jeg heller ikke modstå fristelsen at lave mit helt eget af slagsen. Jeg valgte at gå efter et mørkt og koldt look med små nærmest is-agtige detaljer.

Som nævnt i forrige indlæg med pumpkin makeuppen, så har jeg ikke lavet en guide til looket. Måske næste år, når nu jeg har fået noget mere erfaring. Men jeg vil derfor linke til et par videoer der kan hjælpe jer lidt på vej og som minder lidt om det som jeg har lavet. 1 HER // 2 HER.

Af produkter har jeg blandt andet brugt:
Anastasia Beverly Hills:
Subculture palette 
Contour palette
Dip Brow i Granite 
Gel eyeliner

Too Faced:
Glitter pop eyeliner i Ghost.
Glitter pop eyeliner i I’m Half Mermaid.

Jeg håber i har nydt at se alle de vilde og kreative Halloween-looks på de sociale medier. Jeg elsker at se hvad andre finder på at spændende og uhyggelige sager.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Makeup Inspiration Pumpkin