Mine SEPHORA køb

Halloween Makeup Inspiration Pumpkin

Er du klar til Halloween?

I morgen er det Halloween, hvilket formenligt betyder at mange i løbet af den kommende weekend skal til en fest der kræver noget særligt ift. udklædningen. Derfor tænkte jeg at dele mine 2 looks fra dette år. Til at starte med vil i komme til at se lidt nærmere på mit fjæs i en lidt anden kulør end normalt.

(Ja det tog lidt lang tid at lave og krævede en ordenligt omgang olierens at få af, men det var det hele værd!)

Jeg har ikke lavet en guide til jer, for jeg vidste ikke hvordan jeg ville gøre inden jeg gik i gang. Jeg er endnu ikke så ferm med Halloween makeup at jeg kan se det for mig inden jeg giver mig i kast med det. Men jeg har fundet disse guides til jer, til looks der minder meget om mit for at give jer lidt ekstra indblik. 1. HER // 2. HER.

Den nemme og hurtige udgave fra sidste år.

I år lavede jeg et mere gennemført græskar look og dette kan altså godt gøres mere simpelt hvis man ikke har tid, overskud eller tingene til at lave et lidt større projekt. Sidste år lavede jeg nemlig dette look inden jeg skulle på arbejde i Sephora og det tog ikke særlig lang tid, men så stadig fedt ud.

I morgen vil jeg vise jer mit næste look som jeg selv er helt tosset med.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine SEPHORA køb