Unlimited Mascara fra L'Oréal

Mine SEPHORA køb

Af og til sker det, at jeg løber tør for et produkt. Ofte er det ikke, men sker det så er det fordi det er et produkt jeg elsker og bruger stort set dagligt. Derfor er der en række genkøb og også lidt nye sager.

Nye produkter:
 1. NARS Climax Mascara.

  Her har den kære Michelle været på banen igen. Hun fortalte mig nemlig om denne smukke mascara fra Nars var på vej,
  At den så vildt god ud. Jeg var først meget ligeglad da jeg altså virkelig ikke brød mig om deres tidligere mascara. Men jeg fik tilfældigvis en prøve på den, og hold nu ellers bare lige kæft, hvor er den helt igennem fantastik.
  Jeg mener det! Jeg har jo min tried and true mascara favorit – Velvet Noir fra Marc Jacobs som jeg knuselsker. MEN! Climax mascaraen har altså møvet sig op på en delt første plads sammen med Velvet Noir. Jeg har derfor købt den i fullsize.
  Hvis du er vild med volume, lændge og et flot buk, så vil du elsker den her.

 2. Too Faced Born This Way super coverage concealer.

  Jeg har ville have den her concealer siden jeg så den til PR eventet for et halvt år siden. Endelig har jeg fået den! Jeg er så tosset med den. Den har en fantastisk dækkeevne. Den er så nem at arbejde med og så ser den naturlig ud på huden. Selvom den dækker så godt. Den minder mig om shape tape men mindre tør, og det er dejligt!

 3. FENTY Beauty Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer i farven Diamond Milk.

  Jeg elsker min gloss bomb og jeg var på inden måde i tvivl om at jeg måtte eje den i den nye farve. Den er smuk på læberne alene. Samt vanvittig flot som topper på andre læbeprodukter. Og så er den altså blød som smør, plejende på læberne og klistre ikke. Klart min yndlings type lipgloss.

 4. Kat Von D Alchemist Holographic Transformer Mini 

  Okay, den her lille bitte highlighter har jeg også ventet på længe. Jeg er vil med Alchemist paletten og måtte derfor eje den her. Den minder mig om et mix mellem KVD’s Metal Chrush og Alchemist paletten. Den har en del glimmer i sig og jeg kan derfor bedst lige at bruge den sammen med andre highligthere som topper. Samt inner corner highlighter samt generelt som øjenskygge.

 5. FENTY Beauty Stunna Lip Paint i uncuffed.

  Igen. FENTY er altså et brand der spytter den ene fantastiske produkt ud efter det andet. Jeg være ellevild da jeg så de nye stunna læbestifter Farven uncuffed er bare lige mig. En rosa nude. Bedre bliver det altså ikke. Jeg har ikke prøvet den endnu men jeg vil væde med i snart kan finde billeder af mig med den på inde på instagram.

 6. Kat Von D Dagger Tattoo Liner.

  Jeg har svoret til Tatto lineren i mange, mange år. Det er min yndlings liner, eller måske skal jeg sig var. For Dagger er altså en vanvittig sag. En liner med små hår der danner penslen lige som tattoo lineren. Men med en skrå tip der giver super præcision. Plus intense farve. Aldrig har jeg kunne lave så skarp en liner, som med den her. Og så holder den så godt. Jeg er virkelig blevet dybt forelsket i den.

 7. Kat Von D Lash Liner.

  Ja, igen en liner. Men den her kan altså noget helt andet. Den er nemlig lavet til den våde kant i øjet, til det man kalder tightlining. Den har så vild en pigmentering, at et strøj er nok. Den er våd men tørre hurtigt på huden. Er man hurtig kan den blendes hvis man gerne vil have en mere smokey effekt. Den holder vil godt og aldrig har jeg kunne lave så intens smokey øjenmakeup, som jeg kan med den her.

  Genkøb:

  1.Make Up For Ever – Step 1 Smoothing primer.

  Den her primer er min absolute favorit til, områder hvor jeg har meget synlige porer. Særligt på min næse er den helt uundværlig. Den er nemlig lækker creme i konsistensen og nem at arbejde ind i huden. Den er ikke tør og halvsvær at arbejde med som mange andre blurring primers.

  2.BECCA under eye brightening corrector.

  Jeg har jo talt om den før. Det her er fuldstændig livsnødvendigt for mig at have i min makeup kollektion. Jeg bruger under eye brightening corrector under mine øjne inden concealer, hver eneste gang jeg har makeup på. Den dækker de mørke rander og skaber en effekt det kaster lyset lidt fra sig. Det gør at man ser vågen og frisk ud, hver eneste gang. Desuden får den alle mine concealers til at sidde meget pænere.

  3.NARS Soft matte complete concealer.

  Min go to når det kommer til spot concealer. Den dækker afsindig godt og så er den så nem at påfører. Jeg har haft den første af dem i over et år før jeg havde brugt den helt op og jeg bruger den ret så ofte. Den er ergo meget drøj i brug og alle pengene værd.

  4.Make Up For Ever Ultra HD Stick.

  Hen over sommeren blev jeg virkelig vild med at bruge denne stick foundation under andre foundations. Ja jeg ved det lyder lidt skørt. Men det lægger bare sådan en skøn base og er nem at arbejde ud på huden. (Dog brugte jeg selvfølgelig mindre end jeg ville gøre hvis jeg skulle have den på alene. Jeg føler min hud ser meget mere lækker og sund ud med den på og det er jeg helt bestemt vild med.

Hvilke produkter genkøber du når du løber tør?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unlimited Mascara fra L'Oréal