Spar 20% på DIOR Backstage hos MATAS.

Unlimited Mascara fra L’Oréal

Unlimited Mascara sendt til test, derfor er dette reklame.

God mascara kommer man langt med og derfor holder jeg ofte fast i en når jeg har fundet den. Som jeg har snakket meget om før er min ultimative favorit jo Velvet Noir fra Marc Jacobs. Det er altså en pricy fætter og nu hvor jeg er overgået til SU systemt igen, må jeg indrømme jeg ikke nødvendigvis ønsker at bruge 260 kr på en mascara. Særligt ikke hvis jeg kan finde en der er lige så god til en meget bedre pris. Så jagten er gået ind!

Unlimited Mascara forhandles hos Matas HER.

Så nu har jeg prøvet denne lille og meget utraditionelt indpakket mascara fra L’Oréal.

Den lover læmgde, volumen og løft til vipperne. Alt sammen noget som lyder helt perfekt. Og som en god all around mascara.

Den lever op til 2 ud af de 3 udsagn for mit vedkommende.
Den giver mig en masse længde og volumen.
Dog har jeg svært ved at se hele løft aspektet ved den. Den får ikke mine vipper til at dale men altså giver den heller ikke det vildeste løft nogensinde. Hvilket egenligt er helt okay for mig. Så længe mine vipper ikke mister sit buk og daler i løbet af dagen. Så er jeg glad.

Ergo skal du i følge mig altså prøve denne lille sjove falkon med en fremragende mascara i, hvis du ønsker længde og volumen. Samt en mega smart børste. Bukket giver virkelig muligheden for at komme mega tæt på vippernes rod uden problemer og den er så nem at styre. Men mangler du løft til vipper der måske er mere lige end bukket, så kan du godt ske at blive en smule skuffet.

Men fin det er den altså, selvom jeg måske er mere til en konservativv klassisk indpakning.

Slår den så Velvet Noir? Nej, devsærre ikke. Men det er altså alle 139.95 kr værd, det er helt sikkert 🙂

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på DIOR Backstage hos MATAS.