Nu kan du shoppe Glossier

Smashbox Vlada unikke produkter

Endelig blev nogle af produkterne for denne kollektion imellem Smashbox og Vlada mine. Jeg har sukket efter dem siden jeg så et sneak på Trendmood for længe siden.  Vlada er en emort taltentfuld Makeup Artist som jeg har set meget op til. Hun er særlig kendt for sine ekstremt flotte og detalejeret lip art billeder. Hvis du ikke allerede kende til hende, så klik dig ind på hendes instagram lige HER.

I kan se hele kollektionen lige HER. Det har været lidt svært at opsnuse i Danmark, MEN! Jeg har set kollektionen i flere større matas butikker, desværre er det ikke til at få fingrene i online lige nu.

Jeg er så forelsket i indpakningen og hver lille detalje ved produkterne, og de er akkurat lige så smukke på huden som forventet.

Jeg tog også et før og efter billede inden jeg puttede shimmer drops på mine læber, så i kan se forskellen. På læberne har jeg Dead Roses fra Anastasia Beverly Hills.

Inden de smukke dråber.

 

Efter. Jeg glæder mig så meget til at se dem på andre farver. Tænker en hel lys nude vil være så flot sammen med og så en helt mørk rød/lilla.

Alt i alt, er jeg positivt overrasket og synes det er en virkelig smuk og gennemført collection de har lavet.

// Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan du shoppe Glossier