Baker boy hatte

Nu kan du shoppe Glossier

PSSST! Det her er en nyhed du ikke vil gå glip af!


Måske er det ikke gået din næse forbi at du langt om læmge som bosat i DK, kan købe Glossier. Jeg har vitterligt ventet på det så længe. Glossier er super hypet og jeg kan slet ikke vente med at prøve produkterne. Jeg ville dele den gode nyhed med jer og vise jer hvilke produkter jeg har tænkt mig at shoppe.

Her er min top 6 af ønsker fra Glossier.

1. Lidstar Duo // 2. Haloscope  // 3. Generation G // 4. Boy Brow  // 5.  Soothing face mist // 6. Cloud Paint.

Desunden er priserne suåer rimelige, hvilket kun gør det endnu bedre. Er der nogel af produkterne du skal klikke hjem?

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baker boy hatte