Det perfekte makeup bord.

To øjenskygge paletter jeg lige har købt.

Hvis der er noget jeg har en svaghed for, så er det øjenskygger. Særligt de farverige af slagsen kan få mig hurtigt op af stolen. Derfor blev jeg nødt til at klikke disse to hjem da de lanede hos House of stars.(meget hurtigere end mange andre steder!)
Jeg kan slet ikke vente med at SMSen tikker ind og jeg kan tage ned og hente min pakke.

Jeg er så glad for de produkter jeg har fra  både Juvias Place og OPV Beauty og derfor var beslutnigen ikke særlig svær for mig.
Så mangler du farverige paletter og har lyst til at prøve noget nyt, så kan du jo gøre det samme som mig.

Du kan købe den lige HER.


Du kan købe den lige HER.

 

Nu vil jeg hoppe i tøjet og tage lidt makeup på, i dag skal jeg nemlig ud og spise Sushi med min gode veninde Simone Malou og min skønne kæreste. I aften triller vi hjem efter nogle skønne dage i København.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte makeup bord.