#PURECOLOR Fugtgivende geléhårfarve fra swartzkopf.

My Sephora Wishes April 2018.

I Sephora kommer der hele tiden spændende nyheder hjem og nogle af dem ved jeg bare med det samme at jeg behøver i mit liv. Derfor har jeg lavet en liste over de produkter jeg lige nu ønsker mig fra sephora.dk.

mysephorawishesapril
1. Kat Von D Brow Struck Dimension Powder 160 kr.
Kat Von D udkommer med en stor linje af brynprodukter og jeg er allerede kæmpe fan. Derfor kan jeg slet ikke lade være med at ønske mig denne brynpudder. Fordi den for det første er smudgeprof, indeholder primer i selve produktet og så har den helt ærligt den smukkeste indpakning hvis du spørg mig. Der er nogle super gode naturlige farver at vælge imellem.

2. Kat Von D Everlasting Glimmer Veil Liquid Lipstick 180 kr.
Jeg har allerede Glimmer Veil i farven Rocker og den er simpelthen så smuk og intens på og derfor må jeg eje flere farver!

3. Kat Von D Signature Brow Pencil 165 kr.
Dette er endnu et af de nye produkter fra Kat Von D som jeg glæder mig til at prøve. En tynd brynpensel som skulle være helt vildt nem at bruge og så er den vandfast og det er mega fedt.

4. Tony moly Tako Glowing Stick 100 kr.
Den her lille sjove gut er altså en skide flot highlighter. Jeg tænkte “Åh nej..” første gang jeg så indpakningen, men jeg blev snydt. Den er blinding og så er det en af de letteste cremehighlighter at bruge. Så med mig hjem det skal den altså snart.

5. Zoeva Complete Set 950 kr.
Der er kommet Zoeva i butikkerne.  Ærligt, så er jeg så mega positivt overrasket over deres kvalitet på deres produkter. Særligt penslerne har fanget min interesse og derfor må jeg også eje en af de flotte børstesæt.

6. Zoeva Graphic Brow Fix Fixing Gel 85 kr.
Jeg har prøvet den en enkel gang i butikken. Mine bryn sad hvor de skulle indtil jeg sent på aftenen fjernede min makeup. Til 85 kr får man altså en mega god browgel, så den ønsker jeg mig helt bestemt også.

7. Zoeva Pure Matte Lips 90 kr.
Jeg elsker Liquid Lipstick og derfor bliver jeg også nødt til at prøve Zoevas svar på det.

8. GUERLAIN Mon Guerlain Eau De Parfum 520 kr.

Guerlain er ENDELIG kommet til Aarhus igen og jeg kan slet, slet ikke vente med at dykke ned i mit yndlings franske mærke!

Mon Guerlain er min all time yndlings duft. Jeg har næsten brugt min helt op, så den skal snart skiftes ud med en ny falkon.

9. GUERLAIN L’Or Radiance 520 kr.
Jeg ved med sikkerhed jeg skal eje den famøse primer med gold flakes men der kommer med sikkerhed også en del andet med hjem.

10. Youth To The People Age Prevention Superfood Cleanser 250 kr.
Min gode veninde Johanne @johannelovesmakeup har ravet omkring den her rens, så jeg bliver bare nødt til at prøve den!

11. Farmacy Honey Potion Renewing Antioxidant Hydration Mask 290 kr.
Jeg siger aldrig nej til en god fugtmaske og derfor bliver jeg også nødt til at prøve denne lækre honningssag af.

12. Kat Von D Studded Kiss White Out 165 kr.
Jeg har 3 af den nye version af Studded Kiss læbestifterne fra Kat Von D og de er voldsomt lækre. Så derfor  jeg må altså eje den helt hvide sag som jeg tror bliver helt vanvittig til at lave ombre med.

Nårh ja.. Jeg har glemt et nummer ved Zoeva Aristo Blush palette men jeg ønsker mig den altså! Den koster 125 kr. Den er så flot og perfekte varme sommerfarver.

Sephora forhandles Online på deres egen danske webshop,

så bor du ikke i nærheden af en af Sephora butikkerne, så kan du med ro i sindet bestille det du drømmer om hjem. Så kan glæde dig over der er en lækker pakke på vej til dig. Du kan tilmelde dig kundeklubben Sephora White og sparer point op også online.

// Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#PURECOLOR Fugtgivende geléhårfarve fra swartzkopf.