OPV Oshun Palette

#PURECOLOR Fugtgivende geléhårfarve fra swartzkopf.

At gå fra at være mørke blond til helt mørk brun, det kræver en hel del opmærksomhed.

Den lyse udgroning er ikke en favorit men altså hverdags kost hvis man ikke får farvet ens hår i tide. Derfor har jeg brugt hjemmefarve for at holde mit raven black hår ved lige. Så da jeg fik mulighed for at teste en ny type hårfarve af fra Swartzkopf sagde jeg huritgt ja tak! Og nu skal i høre hvordan det gik med #PURECOLOR.

gelehårfarve

Bliver håret ikke mega tørt af at farve det så ofte?

Når man nu farver hår minimum hver 5-6 uge, så kan det næsten ikke undgå at ens hår bliver lidt tørt i processen, derfor synes jeg et løfte om en fugtgivende hårfarve lød som noget jeg havde brug for, men også noget lidt ud over det sædvalige.

#PureColor er et helt nyt hårfarveprodukt der har fokus på fugt ved hjælp af Aquaxyl-teknologien, som er en teknologi man kender mest fra hudpleje verdenen. Aquaxyl-teknologien tilføjer fugt og en genopbyggende effekt på hårstråene. Helt teknisk så hjælper det med at fastholde vandmolekyler i hårfibrene. Det lyder ret fancy, ikke? #PureColor indeholder også naturlige og fugtgivende ingredienser så som aloe vera, kaktusekstrakt og jojobaolie hvilket bestemt er nogle ingredienser der er kendt for at være plejende og fygtigivende!

FØR:
hårfarve før swartzkopf
EFTER:
76853a1c-5ebf-4200-ac39-03048a1d1c34De lover en “Non-dripping gel”…

#PureColor er en gele men helt drypfri er den altså ikke. Det er muligt det bare er mig der er fummelfingret men for at være ærlig, så betyder det ikke så meget for mig. Der er faktisk rigtig meget positivt at sige om gelen. Den er nemlig for det første lækkert afkølende på hovedbunden og man er ikke i tvivl om man har fået det hele med, hvilket er en kæmpe hjælp! Det jo ikke altid til at komme til at se sin egen nakke. Farven tager rigtig godt fat og er super intens ved det færdige resultat som i kan se på billederne.

#purecolorDet færdige resultat var helt perfekt. Intens mørk kold farve, med masser af glans. Jeg kan kun anbefale andre der hjemmefarver, at prøve #PURECOLOR af. Farven holdlt sig mørk og glansfuld indtil næste hårfarvning og jeg kommer med sikkerhed til at gøre brug at linjen fremafrettet.

// Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeg har også mørkt hår, og man kan virkelig se min lyse udgroning efter 4 uger (også lige nu). Måske jeg vil tjekke den farve ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPV Oshun Palette