Current base favorites.

OPV Oshun Palette

Du er måske lige som jeg og mange andre, en der elsker paletter. Det er bare så smart og man får en del mere for pengene.

Min nyeste palette er OPV Oshun Paletten.
Måske går du og overvejer hvad dit næste køb skal være og så vil jeg blot gøre det mega nemt for dig.

OPV OSHUN PALETTE

Denne palette overraskede mig virkelig med sin størrelsen.

Det er helt vildt så meget produkt man får for sine 255 kr. Ud over meget produkt ja så er det altså også en vanvittig god kvalitet.

539cee81-92f2-4de1-8d26-a0444a12e9a0

Jeg var fuldkommen overvældet da jeg swatchede dem.

Simpelthen så mega pigmenteret og cremede skygger. Skyggerne med shimmer er fuldkommen out of this world. 3 af dem er foil og de mest intense af slagsen jeg endnu er stødt på. De ser flotte ud her på armen, men hvad med på øjnene??

OPV OSHUN PALETTE

Akkurat lige så fantastiske! De er så lette at blende og folie/shimmer skyggerne fungere både med en tør pensel, og med settingspray er de endnu mere pigmenteret og for en hurtig påførelse kan de nemt pakkes på med en finger.

Hvorfor der ikke er flere der snakker om den her palette ved jeg simpelthen ikke, men jeg vil hvertfald ikke snyde jer for den.

Jeg er så forelsket og bliver nødt til også at eje øjenskyggepaletten Yemoja af samme type. Jeg håber den er lige så fantastisk i kvaliteten.

Du kan købe OPV Oshun Paletten lige HER.

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Current base favorites.