Anastasia Beverly Hills nyheder på Beauty Bay.

Current base favorites.

For mig er basen altafgørende, derfor vil jeg så gerne dele mine “Current base favorites” med jer.

Igennem de seneste par måneder har disse 5 produkter været de aller mest bruge når jeg har skulle skabe en flawless base. Jeg tænkte derfor jeg vil fortælle jer hvorfor jeg har været så glad for netop de her produkter, samt hvilke produkter jeg har i kiggerten til min base.

yndlingsbaseprodukter

 1. BECCA Backlight Priming Filter:

  En fugtgivende og glødgivende primer, der efterlader min hud med en “glød indefra” og en fløjls blød overflade. Den holder min makeup fint på plads i løbet af en lang dag. (Jeg bruger af og til en matterende primer sammen med i t-zonen for at være sikker på at den holder sig helt på plads når jeg har brug for lidt ekstra støtte)

 2. Clinique Even Better foundation:

  Var egenligt et fejlkøb, da jeg skulle have haft even better glow. MEN! Jeg er altså endt med at blive så mega glad for den alligevel. Den er skide flot bare i sig selv men bestemt også god at mixe med andre. Jeg har også mixet den med en smule af Tarte Shape Tape når jeg har haft dage hvor jeg har ønsket lidt ekstra dækkeevne.

 3. Tarte Shape Tape Concealer:

  Er den virkelig så god som alle siger? Svaret er et stort og rungende “JA!!!” Det er vitterligt en af mine yndlings concealers nogensinde. Dette er min nr.2 af slagsen og jeg kommer med garanti til at købe en ny når jeg løber tør af denne. Den er den perefkte højtdækkende concealer som ikke creaser eller ændre farve undervejs. Alt i alt helt fantastisk. “Hvor køber du den?” Jeg køber den på tartecosmetics.com for de sender til Danmark og så betaler jeg en smulle tax derinde så der ikke er ballade med tolden.

 4. BECCA Undereye Brighting Correcter:

  produktet der tog røven på mig. Jeg havde længe tænkt, det har jeg ikke brug for. Det var lige indtil min veninde Michelle sagde hvor god hun synes den var og jeg tænkte, ej okay, det bliver jeg nødt til at prøve. Så det gjorde jeg og jeg har brugt den hver eneste dag siden. For jeg kan virkelig se en forskel! Den lyser mine øjenomgivelser enormt meget op og så sidder min concealer under øjnene altså laaaangt bedre end nogensinde før. Den er et must for mig og jeg kan kune rådgive jer alle sammen til at prøve den.

 5. NARS Soft Matte Complete Concealer:

  Min go to når der skal spot conceales og så på næsen! For det er mit problem area evigt og altid. Men denne concealer er så smooth på huden og fylder altså porene bedre ud en nogen anden. Den er meag drøj i brug og jeg tager den altid på med fingrene.

Alt i alt er det altså 5 vildt gode produkter! Noget af det eneste jeg af og til skifter ud er foundation, da jeg har en masse at vælge i mellem og godt kan lide at prøvet nye. Når jeg så ikke har brugt even better fra Clinique, er det Too Faced Born This Way og Fenty der har erstattet dens plads. Af andre concealere har jeg også været glad for Kat Von D særligt til at highlighte.

Næst på ønskelisten er Marc Jacobs Shameless foundation, jeg har prøvet den et par gange nu og den er så smuk på huden og den perfekte narturlige foundation. (Altså til basen… Makeup ønskelisten er meget, meget længere.)

Hvad er dine yndlings base produkter og hvad er dit bedste tip til en flawless base? Del gerne dit tip med mig i kommentarfeltet!

// Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills nyheder på Beauty Bay.