FRIDA KAHLO PLAKAT.

Top 5 Bedste Mascara.

Mascara er et must for de flest kvinder og nu vil jeg dele mine favoritter med jer på min “Top 5 Bedste Mascara.”

Det er svært at snige sig uden om, at jeg er en kæmpe sucker for en god mascara. Det er for mig virkelig en game changer.
Derfor tænkte jeg også at det var på tide at jeg delte min top 5 af bedste mascara med jer.

Bestmascara

De kommer nok ikke som en overraskelse hvilken der løber med første pladsen…

 1. Marc Jacobs – Velvet Noir Mascara. 

  Vild volume, masser af længde og kul sort mascara, med en lang holdbarhed, da den lukkes fuldkommen tæt og holder produktet fugtigt. Den eneste mascara at jeg har formået at bruge fuldstænig op og som holder sig aller bedst. Klart min personlige favorit.

 2. LØWÉN – Beyound Volume & Curl Mascara. (Reklame – Modtaget som gave)

  En mascara der virkelig har overrasket mig er denne skønne sag fra det naturlige brand LØWÉN. Den giver mig de smukkeste adskilte lange vipper med en smukt buk. Den holder mine vipper bløde samtidig med at den får dem til at se smukke og elegante ud. Klart et hit her hos mig. Den er allergivenlig, kulsort og så nemt at påfører. Klart en mascara jeg komme til at købe igen og igen.

 3. Benefit – Roller Lash Mascara.

  Denne her minder en hel del om overnævnte fra LØWÉN, dog får man en smule mere volume her end længde. Den giver et smukt buk der holder og masser af volume. Den er super nem at tage på og kan bygges op.

 4.  TARTE Lights, Camera, Lashes 4-in-1 Mascara.

  Denne mascara var en anbefaling fra søde Michelle Glassow (Thank you friend!) Den er simpelthen så mega god og nem at bruge! Børsten er super stabil og jeg kan virkelig fange hver eneste vippe med den, den giver en masse volumen uden at klumpe og en fin mængde længde og så kan den virkelig bygges os og gøres vildt intens, altså perfekt fra hverdag til fest.

 5. L’Oréal Paris Voluminous x5 Mascara.

  En mascara der giver både volume og længde, så er den knald sort og super nem at bruge. Den kan ikke bygges lige så godt op som de andre, men efter et par lag har man altså også et lækkert resultat. De er en super god hverdags mascara hvor det gerne skal kunne ordnes på ingen tid og man kan vær sikker på at få fluffy vipper uden problemer. Dog er den en af dem der hurtigt bliver tør og derfor er levetiden på denne her altså ikke på niveau med f.eks. Marc Jacobs Velvet Noir, men den er også langt billigere og ofte på tilbud. Det er en mascara jeg har haft mange gange og altid har været en fornøjelse.


Hvilken mascara er din favorit og hvorfor? 

Hvad kunne du godt tænke dig at se som den næste “Top 5” her på bloggen? Jeg har selv highlighter, liquid lipstick og foundation i tankerne. Men giv endelig lyd i kommentarfeltet, så jeg ved hvad i synes kunne være spændende.

 

// Lise Emilia

2 kommentarer

 • sara

  MAC – extended play lash! hvordan kan man ikke nævne den? jeg har levet et liv fra 20 til 40 år med løbende klattemascarer ( ALLE klatter på mig..og løber) indtil jeg blev introduceret til denne. Det lyder latterligt, men mit liv blev forandret.Pludselig kunne jeg gå på arbejde en hel dag uden at ligne noget fra et dårligt gothband

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! You’re welcome, friend <3 Tarte mascaraen er altså bare genial 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDA KAHLO PLAKAT.