Sephora Collection #LIPSTORIES læbestifter

Er Marc Jacobs makeup pengene værd?

Hvis du shopper i Sephora har du med garanti set Marc Jacobs Makeup og måske tænkt er det virkelig pengene værd?

For det er bestemt ikke det billigste mærke. Men Marc Jacobs Makeup er helt bestemt et af de absolut mest overraskende mærker jeg nogensinde er stødt på.

Med overraskende mener jeg, at jeg vitterligt ingen forventning havde til mærket da jeg prøvede nogle af produkterne første gang. Marc Jacobs Makeup sagde mig ikke det helt store og jeg følte heller ikke at jeg havde hørt særlig meget om mærket inden da.

Marc Jacobs makeup

Hvad mener jeg om Marc Jacobs Makeup?

I bund og grund er Marc Jacobs blevet et af mine yndlings brands! Det hele startede med Velvet Noir Mascara som er min tried and true yndlings mascara.

Det er vitterligt den skønneste mascara der kan det hele, jeg er kæmpe fan. Dernæst de fine blushes som jeg jævnlight hiver frem, det samme med bronzer. Deres highliners (eyeliner) bruger jeg hver eneste dag og de er de mest holdbare jeg har prøvet. Senere kom så øjenskyggerne til i min samling og gosh dang it, de er simpelthen de lækreste bløde og pigmenteret øjenskygger jeg nogensinde har haft fingrene i!

Jeg kan slet ikke beskrive hvor luksuriøs en fornemmelse Marc Jacobs produkter giver mig, de er så lækre i indpakningen samt selve produkterne. Øjenskyggeprimeren er pricey til 245 kr men jeg kan ikke lægge den fra mig! Intet holder min øjenskygge på plads som den og den er virkelig drøj i brug. Og så er prisen pludselig ikke så slem. Læbestifterne er også helt fantastiske. Marc Jacobs Le Marc linjen holder så godt på læberne selvom de er en bullet lipstick.

Som i kan se på det hele så er jeg altså ret så vild med Marc Jacobs Beauty. MEN der er et par produkter jeg desværre ikke er så stor fan af. Det er ikke en manglende kvalitet men mere end smagssag. Marc Jacobs foundation er meget matte og dur bare ikke til min tørre hud. Leder du dog efter en mat foundation så er de altså ret så vilde.

Primeren med kokos er super lækker og hjælper med at skabe en god base. Dog har jeg spottet at der er en ny og glowy foundation på vej og jeg kan slet ikke vente, for det er det eneste Marc Jacobs ikke har som jeg mangler for at kunne lave et skønt fullface look.

Hvis du ikke har prøvet Marc Jacobs Beauty, så gør det! Bed om hjælp i Sephora hvis du har spørgsmål til produkterne og hvis du shopper online så kan du finde alt fra brandet lige HER.

Har du prøvet Marc Jacobs makeup? Så smid endelig en kommentar med din oplevelse og hvilket produkt. Jeg er så nysgerrig på om i elsker det lige så højt som jeg.

Men for at besvare det store spørgsmål, så mener jeg at Marc Jacobs Makeup er alle pengene værd.

// Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeg har kigget på produkterne fra Marc Jacobs næsten hver gang jeg er stødt på dem i sephora/magasin. Øjenskyggepaletterne er så smukke, men jeg bruger sjældent øjenskygge, så det ender nok med at blive læbestifterne, blushes og bronzer jeg kommer til at prøve på et tidspunkt.

    Hav en super dag 🙂

    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora Collection #LIPSTORIES læbestifter