Konstant træthed og nye drømme.

Sephora Collection #LIPSTORIES læbestifter

Sephora laver generelt skide god makeup til en fair pris. Jeg har før fortalt jeg om nogle af mine yndlings liquid lipsticks – Sephora Creme Lip Stains, og i rækken af fantastiske læbestifter kommer nu deres nyeste kollektion #LIPSTORIES som er en serie der indeholder tre forskellige finish: Matte, Creme og Metallic.

fe332224-da49-4594-aa6a-31ca562bc05d 71d7495e-8b3e-497f-bc0a-4c1ab5996a2e

De er silke bløde og så nemme at arbejde med. Jeg er vitterligt så begejstret for dem! Ud over ar være så lækre på læberne, så er de altså også ret så budgetvenlige, de koster nemlig kun 85kr stykker og det kan man ikke klage over.

Derfor ville jeg lige vise jer dem herinde, så i ikke går glip af mine hid til favorit læbestifter i den klassiske form fra Sephora.

Jeg bliver nødt til at eje et par af de metalliske også for de ser død flotte ud!

// Lise Emilia

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konstant træthed og nye drømme.