LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX DECEMBER.

Konstant træthed og nye drømme.

Der er sket det, at jeg har formået at starte det nye år ud med at være totalt drænet. December måned trak tænder ud, det gør januar også men det var nu en visdomstand. Jeg ved at det nye år kommer til at bringe en masse nyt og spændende hvilket får mig til at hænge i både med arbejde og den træthed der desværre har fulgt med det. Selvom vi som så mange andre har lagt vores livsstil om, får langt flere vitaminer og generelt passer bedre på vores kroppe, har det endnu ikke haft en effekt ift. trætheden hos mig, desværre..

Sagen er den, at jeg er typen (hvilket jeg tror vi er rigtig mange der er) der lader mit arbejde fylde næsten alt, jeg bruger stort set alt min energi på, at gøre mit job så godt som overhovedet muligt og når man i en længere periode arbejder over evne på ens energiniveau, ja så går det i minus og den konstante træthed kommer som en kold mur omkring en.
Så er der måske nogle af jer der tænker “Jamen Lise, elsker du ikke dit arbejde” – og jo det gør jeg faktisk og det er nok i virkeligheden det der gør det svært for mig at finde balancen. Der har været nogle udfordringer ift. min nye stilling, ikke noget som er relevant at snakke yderligere om herinde, men det har gjort, at der har været nogle ting som har været lidt svære for mig at håndtere og jeg har brugt en masse energi også uden for min arbejdstid på, at finde løsninger på de ting og så får jeg slet ikke slappet af.

Jeg skriver engenligt mest det her indlæg fordi jeg selv har behov for at få skriblet lidt ned om hvordan jeg går og har det i håbet om at det kan sætte tingene lidt i perspektiv for mig. Men tildels også fordi jeg ønsker, at påtale det for jeg ved jeg ikke er alene om den følelse af at yde sit højeste med faren for at brænde ud af det. En ferie ville gøre godt lige nu, men mest af alt ville jeg nok bruge den på at sove.

Newyearsevemakeup

Når alt dette så er sagt, så ved jeg at jeg skal passe bedre på mig selv, men hvordan gør man det når man har så svært ved, at ligge sit arbejde fra sig? I mit tilfælde er jeg heldig, for jeg har en helt fantastisk kæreste ved min side, som bakker mig op og som sørger for at jeg også får slappet af når jeg er hjemme, og jeg bliver bedre og bedre til det.

Af spændende ting der er på vej som også gør at jeg kan hænge i lige nu, er at jeg har besluttet mig for at jeg vil læse til sommer. Det har taget mig så lang tid at finde ud af hvad jeg ønskede at læse og efter at have arbejdet på gulvet med salg af makeup og skønhedsprodukter og som makeup artist, drømmer jeg nu om at få lov til at arbejde på bagsiden af dette, nemlig med branding og marketing i samme branche. Jeg tror nemlig mine erfaringer vil komme mig til gode der og jeg får kombineret nogle ting som jeg elsker og brænder for. Jeg har valgt at ligge odds ind på uddannelser i København og vi flytter derfor til hovedstanden til sommer. Min kæreste er færdig med sin uddannelse til sommer og drømmejobbet det findes desværre ikke i søde lille Århus, men i København og derfor giver det god mening for os begge to, at vi flytter. Jeg vil stadig forsætte med at arbejde i skønne Sephora som studiejobber når vi kommer dertil, for jeg er bestemt ikke klar til at give slip på at være en del af den fantastiske verden Sephora har åbnet dørene til.

Håret, ja det er også nyt, godt nok fra udgangen af sidste år. Det er blevet meget kortere og lige så meget mørkere. Jeg er selv blevet helt vild med det og lader det forblive sådan indtil jeg får en anden god idé til hvordan det skal være. Men jeg går lidt efter at beholde farven uanset, for jeg er lidt vild med at være mørkhåret.

I dag har jeg fri og ankommer til København om 8 minutter. Her skal jeg se en af mine bedste veninder som altid giver mig postitiv energi, nemlig skønneste Simone Malou. Vi skal spise en god frokost, snakke en masse, til et spændende event og sidst men ikke mindst skal jeg ud og se på en lejlighed i Købehavn. De næste to dage står på møde med mit arbejde i København, så det er med at nyde dagen i dag, fuldt ud.

Jeg håber indlægget her ikke er blevet for tungt og at det måske kan hjælpe nogle af jer der står i samme situation som mig.

// Lise Emilia

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX DECEMBER.