VIDEO: Min bryn rutine med Kelley Baker Brows.

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX DECEMBER.

Reklame – Tilsendt gave.

Har du set denne måneds Look Fantastic Beauty Box? Hvis ikke jamen så velkommen til, for her viser jeg sagerne frem. Jeg elsker disse månedsbokse, det er simpelthen sådan en lækker måde at prøve nye ting af på og generelt en glædeligt og sjov lille ting at forkæle sig selv med.

3156e5e5-39c1-4ecd-8943-9487c686bc18 279954a7-a933-4b75-a629-1e109c7f52bf

🌟 Bubblet and Lookfantastic bath bomb with blueberry and grape.
🌟 Figsandrouge Hydra-Active Smart Nutrient Day Cream
🌟 Polaar Hand Cream
🌟 Gatineau Youth-activating beauty serum
🌟 Suki Exfoliate foaming cleanser
🌟 MDMflow Lipstick in the color “Bossy”

Jeg glæder mig til at prøve produkterne af og se hvad den næste box indeholder.  Du kan læse mere om konceptet her og finde ud af om du også skal forkæle dig selv lidt ekstra en gang om måneden, samt købe denne box fra December.

-Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeg elsker at modtage boxen hver måned! 😀 Det var desværre et af produkterne, som skuffede mig med det samme (skrev om det på bloggen). Men oftest er det altså nogle vildt skønne produkter 🙂

    God jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Min bryn rutine med Kelley Baker Brows.