Blood and tears for Halloween.

Anastasia Beverly Hills Blush Trios.

Reklame // Produkter er modtaget til test.

Anastasia Beverly Hills er mest af alt kendt for deres fantastiske brynprodukter, paletter være sig øjenskygge eller highlighter. Men noget jeg desværre ikke så ofte hører noget om er deres blushes og i og med jeg selv er blevet enormt glad for disse, synes jeg de fortjener noget fokus.

img_0318

Jeg er en vaske ægte blush-pige. Blush er vigtigere for mig end bronzer og contouring. Det giver så meget liv til mit ellers ret så blege ansigt og det elsker jeg.

img_0603

Jeg var så heldig at få lov til at prøve dem af og jeg ved med sikkerhed at disse er nogle af dem jeg har aller mest lyst til at have med på farten. Det skal lige hilses at sige, at de også er mega gode som øjenskygger.

img_0604

Anastasia Beverly Hills Blush Trio – Pool party.

img_0605

Anastasia Beverly Hills Blush Trio – Berry Adore.

Som i kan se på billederne er de lavet med en super handy indpakning med 3 smukke farver i hver og særligt Pool party er fast med mig på farten, for der er både en kølig pink blush, en mere ferskenfarvet og en bronzer lign. farve der passer min hud tone like a glove. Peachy love har de smukkeste dybe farver når man ønsker et mere intenst look. Jeg elsker at kombinere blushes og bruge dem til at drape (forme) ansigtet med i stedet for at contourere eller bronze huden op. Det giver et helt andet indtryk uden at gå på kompromis med at kunne give ansigtet lidt ekstra form og kant.

img_0606 img_0607

Pigmenteringen er lige i skabet og for mig når det er i forhold til blushes, er det enormt vigtigt at jeg ikke behøver at være alt for forsigtig med dem. De har en medium intensitet og pigmentering som gør dem så nemme at styrer men samtidig er super nemme at arbejde op for en mere intens farve.

Prisen er 320 kr hvilket i min optik er helt rimelig for 3 blushes for hvis man ikke er blushoholic som jeg, får man altså mere end rigeligt at vælge i mellem. Samtidig er det et godt sted at starte hvis du gerne vil begynde at bruge blush mere og ikke helt ved hvad du bedst kan lide. Ud over disse to smukke trioer findes der også 3 andre kombinationer, så der er masser at vælge i mellem.

Anastasia Beverly Hills er et mærke der kan mange ting og der er så mange produkter jeg stadig ikke har prøvet som jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med. Du kan læse et indlæg om nogle af mine andre ABH favoritter lige HER.

// Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blood and tears for Halloween.