Hverdagsmakeup til efteråret.

Blood and tears for Halloween.

Reklame – Indlægget er sponsoreret af CoolStuff.

Nu er oktober måned skudt i gang og Halloween venter rundt om hjørnet. Jeg har altid haft svært ved at finde på udklædning til Halloween mest af alt fordi jeg aldrig før har arbejdet med effektmakeup ud over teater ansigtsmaling. Men i år har jeg taget udfordringen op for ærligt så er det altså fedt både at kunne lave et vildt look og det åbner også døren for en masse nye muligheder som tidligere var udelukket.

Så i samarbejde med kære Coolstuff bestilte jeg en håndfuld produkter hjem fra deres Halloween og effekt-makeup sektion. Jeg har altid forbundet Coolstuff hjemmesiden som det perfekte sted at finde alverdens gadets, og at de herunder har sminke til Halloween gør mig så glad, for det kan ellers være svært at støve op.

img_0001_facetune_01-10-2017-174617

 

Det har været mega sjovt at prøve de forskellige produkter af og jeg har faktisk også lavet flere end dette ene look, dette er blot det jeg selv synes blev bedst og så også er super nemt at lave.

 

img_0042

Step by step:

Start med en base bestående af din yndlings primer og foundation og sæt den med en pudder, gerne en der er lys da de vil fremme farverne der påføres efter.

1: Læg en rød liner på den våde linje i øjen og ned under din nedereste vippekant og blend det ud.

2: Brug en contour farve til at markere kindeben og giv den noget mere end til en hverdags makeup da den gerne må få ansigtet til at se mere indsunet ud. Brug samme farve til at markere renderne under øjnene, næsen og ved tindingerne for at smalne ansigtet.

3: Lav med en blød og fluffy øjenskyggebørste mærker med gul, lilla og brun øjenskygge så du ser forslået ud og dernæst brug en lille pensel med blå øjenskygge til at lave små striber der ligner blodåre,

4: Til sidst tilføjer du en god mængde af den falske blod og så er du klar til en gyselig aften.

FØR
img_0044

EFTER

img_0019_facetune_02-10-2017-230047

Som i kan se på billederne handler dette look ikke om finesse og præcision med mere om at få farverne blended godt ud så de får en “naturlig” effekt på huden og så afstand derved vil se meget ægte ud. Og hvis der er noget der er fedt så er det en livagtig Halloween makeup.

img_9825

Da jeg ikke vidste præcist hvad jeg ville lave valgte jeg forskellige produkter ud, som både gav mulighed for at lave noget blodigt og skærmmende som her men også andre ting der kunne bruges til en mindre blodig Halloween makeup. Som sagt har jeg flere looks oppe i ærmet som jeg glæder mig til at vise jer. Ud over makeuppen og specieleffekt i form af sår og den slags, har de også kontaktliner, parykker og udklædning hvis det er det du er på udkig efter. I kan også finde dem på facebook lige HER.

Jeg håber at looket er tilpas skræmmende og inspirerende på samme tid!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsmakeup til efteråret.