Fra Rapunzel til page.

Hverdagsmakeup til efteråret.

Efteråret er kommet og selvom solen skinner så betyder det for mig, at det er tid til varme farver, mørke farver og alt det som jeg finder så hyggeligt ved efteråret. Jeg kan slet ikke vente til at bladene bliver gyldne og luften kold og frisk.
Jeg tænkte jeg ville dele et hverdags look med jer, som jeg selv elsker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg går med meget makeup til dagligt, i og med at jeg arbejde i skønhedsbranchen og så er jeg vild med det kreative aspekt af makeup, hvilket ofte betyder jeg begiver mig ud i nogle mere vilde looks som mange ikke ville finde særlig hverdagsvenlige. Forskellighed er nettop det der er så skønt med makeup. Men jeg tænkte at dette look ville falde i manges smag.

Efterårs makeup

Produkter:

Foundation – Fenty Beauty By Rihanna Pro Filt’r i 120.
Concealer –  Benefit Boi-ing Airbrush Concealer 1.
Highlighter – Fenty Beauty By Rihanna KILLAWATT Freestyle Duo Mean Money / Hu$tla Baby.
Blush – Marc Jacobs Beauty Air Blush i Flesh & Fantasy.
Bronzer – Marc Jacobs Beauty O!Mega Bronzer Perfect Tan Coconut.
Øjenskygge – Juvias place masquerade palette.
Mascara – Sephora Cinescope Mascara.
Bryn – Benefit Cosmetics Preciesly my brow 4.
Læbestift – NUDESTIX Gel Color Lip + Cheek Balm i LUXE.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Rapunzel til page.