Marc Jacobs O!mega Bronzer Coconut Perfect Tan.

Violet Voss Ride or Die pallette.

Havde jeg i virkeligtheden brug for endnu en øjenskyggepallette? Næ! Men er jeg glad for at jeg alligevel klikkede denne noget halvdyre sag hjem fra beauty bay. Jeg elsker mine paletter fra Violet Voss, de har de flotteste farvekombinationer og så er kvaliteten bare heeeeelt i top. Jeg synes skyggerner er så mega nemme at arbejde med og jeg har altid lyst til at bruge dem.

img_5917 img_5919 img_5922

Amen se den nu lige! Den er jo helt overdådig. Desuden får man altså virkelig meget for pengene. For selvom den koster 667 kr, så får du 42 store øjenskygger. Så hvis du er på jagt efter dit næste palette køb, så kan jeg varmt anbefale denne. Og hvis du elsker varme øjenskygger og gerne vil have en masse at vælge imellem, så er denne her også noget for dig. Jeg er så glad for min og jeg er sikker på det bliver min mest brugte palette i 2017.

Du kan finde den HER på beautybay og så kan du se de øvrige ting fra Violet Voss lige HER. Mit første palette køb fra Violet Voss var Holy Grail paletten og den kan jeg heller ikke undvære, så den vil jeg også gerne sende med en varm anbefaling i jeres retning.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs O!mega Bronzer Coconut Perfect Tan.