Dagens Makeup: Darling your glitter is on fire.

Marc Jacobs O!mega Bronzer Coconut Perfect Tan.

Hvis du er på udkig efter en smuk bronzer, der er smadder nem at bruge og passer til dem af os der mest af alt er en knækket hvid nuance året rundt så har jeg her svaret, det er sådan set også et svar til dem af jer der vil have en bronzer der ser naturlig ud på huden og giver den der følelse af, at det næsten er blevet sommer.

img_5905
Et mærke der er blevet en af mine favoritter er altså Marc Jacobs Beauty. Og derfor er jeg altid glad og spændt når der kommer nyheder derfra. Derfor kom den nye O!mega Bronzer Coconut Perfect Tan Tan Tastic 104 altså og med hjem samme dag som den kom på hylderne, samt den smukkeste hvide børste til at påfører den med.

img_5913

Når der er tale om Marc Jacobs Beauty kan man altid forvente sig en indpakning der giver dig lyst til at eje alt, spejle der er enormt brugbarer og selvfølgelig produkter i en høj kvalitet. Marc Jacobs Beauty er både glam og feminint, samtidigt med at være vild og modig, alt i alt er det et mærke der passer til manges smag også til sådan en som mig som elsker at lege med udtryk i min makeup.

img_5911
img_5915

Ud over at denne bronzer er mega flot i indpakningen, samt på huden, så dufter den også af sommer. Kokos og kolde pina coladas. Det er en lille detalje, som blot får en til at føle sommeren er bare en anelse hurtigere på vej.

Du kan købe Marc Jacobs Beauty i Sephora og da den nye kollektion er limited edition er det med at gribe om sig!
Selve bronzeren koster 370 kr og børsten 470 kr.

Nu vil jeg tage min søde kæreste og vores nye vidunder af en kat men ind i seng, for det har været en god dag med aftenen har stået på massiv eksamenslæsning for os begge, så mon ikke vi kommer til at sove godt i nat.

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Den ser virkelig flot ud, men ville elske at have set et billede, med den på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Emilia

   Ih det kan jeg godt forstå! Men det kommer, i dag har jeg lagt et billede op i min story på instagram, hvis du vil se det 🙂
   Min bruger er liseemilia.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Darling your glitter is on fire.