Vilde krøller der holder.

Dagens Makeup: Darling your glitter is on fire.

Kender i det når man får inspiration helt uventet, og får skabt noget virkelig fedt ud fra det? Dette var hvad der skete for mig i dette look. Jeg havde brugt “fire” Emojien en del gange og af en eller anden grund endte jeg op med et look dybt inspireret af ild. Jeg havde netop fået de glitter’s hjem jeg havde bestilt på Glitter Tubes og særligt en af dem kunne jeg ikke vente med at få i brug.

 

img_5965

img_5953

 

 

Foundation – Make Up For Ever Ultra HD Foundation Y215.
Concealer – tarte cosmetics shape tape contour concealer very fair.
Pudder – Kat Von D Lock-It Setting Powder.
Blush – Marc Jacobs air blush soft glow duo Flesh & Fantasy.
Contour – Marc Jacobs Beauty #Instamarc Light Filtering Contour Powder Mirage Filter.
Highlighter – Make Up For Ever Star Lit Powder 13.
Øjenbryn – Benefit Precisely My Brow Pen 5.
Øjenskygge – Violet Voss Ride Or Die Pallet.
Glitter – Glitter Tubes Darling Presse Glitter.
Mascara – Benefit Roller Lash Mascara.
Eyeliner – Marc Jacobs Beauty Highliner Matte Gel Eye Crayon Eyeliner (Fine)Wine.
Læbestift –  Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Everything Nice.
(Links kan indholde affiliate)

Som base for min glitter-flamme brugte jeg min nyeste øjenskygge palette fra Violet Voss, nemlig deres “Ride or Die” palette, hvis i vil se nærmere på den, kan det gøres på min instagram – liseemilia indtil jeg får forfatte en anmeldelse af den herinde. På læberne tog jeg en favorit fra Gerard Cosmetics i farven Everything Nice, en lille fun fact er at dette var min aller første liguid lipstick, som startede den nu efterhånden ret store samling jeg har fået mig.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilde krøller der holder.