Nyt bloghjem hos Bloggers Delight.

Vilde krøller der holder.

Jeg har altid været utrolig fascineret af vilde krøller, faktisk havde jeg et håbløst ønske om at få permenente krøller men måtte give op på det, da mit hår slet ikke egner sig til det. Det var nok i virkeligtheden også helt okay, når nu jeg ser tilbage på det. For der er sket meget når det kommer til hårstyling siden jeg var barn og det gør det altså muligt for mig at krølle mit hår præcis som jeg altid har drømt om.

img_5575

I forrige uge var jeg til et super spændende og hyggeligt event med HH Simonsen og vi skulle style vores hår hver især og jeg spottede et tyndt krøllejern der kunne skabe nogle vilde, spændstige krøller og jeg måtte bare prøve det af. Selvom det tog halvlang tid så blev resultatet som taget ud af min ungpige-drøm og jeg følte mig som Carrie Bradshaw og jeg var så heldig at jeg fik lov til at tage krøllejernet med mig hjem.

img_5531

Krøllejernet er ROD VS1 fra HH Simonsen som du kan finde lige HER. (Affiliate) Og det har simpelthen så tyndt et rør at det giver de mest spændstige krøller. Ud over at give et ret så lækkert resultat med det samme så er krøllerne lige så skønne dagen efter og med lidt god vilje og lidt spray holder de også på en tredje dag. Så vil du have vilde krøller som dem her, så er ROD VS1 altså min varmeste anbefaling.

Det virker på alt fra mit lange tykke hår til en fin kort page, og jeg var selv overrasket over hvor effektivt det rent faktisk var. Det tager selvfølgelig lidt tid med langt hår, men resultatet er bare så mega lækkert at det bestemt er det værd.

Lige nu er jeg på vej hjem fra en utrolig spændende og hyggelig dag på Sephora HQ og selvom turen den er lang hjem til Århus, så har det været en virkelig dejlig dag. Nu vil jeg udnytte den lange togtur hjem til Århus, til at få lidt mere på plads herinde på bloggen.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt bloghjem hos Bloggers Delight.