Lækker makeup fra Anastasia Beverly hills.

Børsten til det genstridige hår fra Kent Salon.

Sponsoreret*

Mit hår gror og gror, det er simpelthen blevet så langt nu og jeg må indrømme, jeg elsker det! Når det så er sagt, så har jeg ud over længde og enormt tykt hår og selvom det selvfølgelig kan være rigtig pænt da der er meget at arbejde med, så betyder der også at jeg får filtret hår så nemt som ingenting. De fleste dage har jeg håret oppe, da det er påkrævet på mit arbejde. Det har betydet at jeg ofte har givet op på overhovedet at prøve at rede det og smidt det op i en knold og så et par gange i ugen har brugt en time på at redde de store knuder ud. Det gør vanvittig ondt, det er ikke sundt for håret og så er det helt ærligt, helt enormt træls.

 photo 17671276_10154730915978369_2062940372_n_zpsyc1a3zyw.jpg
Så da jeg fik muligheden for at teste en  professionel frisør børste fra kent salon slog jeg til. Jeg ødelægger hårbørste på hårbørste og jeg var derfor spændt på at se om denne her kunne stå imod og klare kampen mod mine gyldne med ret så stridige lokker. Børsten er for det første lavet i et mega lækkert design der faktisk tiltaler mig helt vildt. Det er sådan en jeg godt kunne have liggende fremme på badeværelset bare til pynt. Børsten er lavet med nogle gode fleksible pigge der gør at den kan detagle og dernæst vildsvinehår som er kendt for at efterlade håret glansfuldt. Børste er lavet med huller bagtil hvilket gør den helt perfekt når man skal føntørre sit hår, da luften kan flyve lige igennem og ind i håret. Og den buede ryg gør det til en både nem og behagelig oplevelse, selv når det er genstridige knuder der skal redes ud. De har lavet forskellige børster alt efter behov og ønske. Her kan du se alle børsterne fra Kent Salon.

 photo 17690037_10154730916348369_258205279_n_zps2mgmbbo0.jpg photo 17671312_10154731598323369_1429404289_n_zpsq3zqln3k.jpg

Så som du måske har fornemmet så er jeg ret så positivt overrasket over denne her fætter. Børsten er absolut en kæmpe gevinst for sådan en som mig og gør helt ærligt mit liv lettere. Jeg elsker at bruge den når jeg føntørre mit hår, for det kan snildt tage +30 min særligt hvis jeg rent faktisk ønsker det helt tørt, så børsten sparer mig tid og besværet med at redde håret ud efterfølgende når det bliver til et filtret rod oven på en masse varm luft.

 photo kentsalon_zpssjmb4jph.jpg

Her kan du læse hvorfor du bør overveje en Kent Salon børste. Hvis du står og mangler noget lidt ud over det sædvanlige som kan blive din og dit hårs nye bedste ven. I øvrigt er det værd at nævne at den kommer i sit helt eget hardcase etui perfekt når den skal med i weekendtasken sammen med en bunke hårnåle og elastikker som vi alle ved hurtigt for ben at gå på, hvis de ikke bliver holdt sammen.

 

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker makeup fra Anastasia Beverly hills.