Dagens makeup: Halo glitter.

Lækker makeup fra Anastasia Beverly hills.

Anastasia Beverly Hills, er jo all the rave. Det er det bestem også god grund til, for ud over at lave nogle ret fantastiske øjenbrynsprodukter, hvor der er noget til enhver smag, så laver de nogle mega lækre øjenskygger og liquid lipsticks as well. Det første jeg købte fra mærket var en dipbrow, og holy moly hvor kan man lave nogle vilde skarpe instagram bryn med den pomade, den kan også bruge til et mere naturligt look med en let hånd, men for dem af jer der leder efter et brynprodukt der kan skabe vilde markerede bryn ud af ingenting, så er det dipbrow i skal have fat i.

 photo abmr2_zpsfhvwirxx.jpg

Det næste køb måtte uden de store overvejelser være Anastasia Modern Renaissance Paletten, med de smukkeste varme farver. Pigmenteringen i den palette er fuldstændig vanvittig, både de matte og farverne med shimmer giver altså fuld skrue på pigmenteringen. Dette krævede også lidt tilvænning og lidt forskellige pensler før jeg fandt ud af hvordan det fungerede aller bedst. Så hvis i vil undgå falldown, så sørg for lige at banke din børste lidt af inden og eller fungere det kanon for mig med meget tætte og bløde pensler. Du kan skabe alt fra det mørkt smokey rødt look, til et helt naturligt med lidt shimmer, alt efter humør. Penslen der kommer med i paletten er faktisk rigtig fin og kan sagtens bruges til, hvis man ikke som jeg har 100 pensler at vælge imellem. Det er virkelig et kæmpe plus i min bog, særligt i sådan en dyr palette.

 photo abmr1_zpsakx5ikz7.jpg

Det næsten nyeste køb er den smukke liquid lipstick på billedet, i farven Dusty Rose, hvilket er en farve som taler til mit rosa-elskende hjerte. Den er vildt pigmenteret, og så cremet og nem at arbejde med. Uden tvivl en favorit og jeg skal klart have flere!

 photo abdustyrose_zpsijvspdv1.jpg

 

Jeg har også købt et Glow Kit som jeg glæder mig til at prøve af. Det er i farven Sun Dipped.
Hvis i har i tankerne at købe nogle af Anastasia’s lækre produkter kan det gøres HER og vi har også en god håndfuld af dem i Sephora.

Jeg håber i kunne få et lille indblik i Anastasia, jeg glæder mig til at fortælle jer mere om mærket og produkterne for jeg kommer helt klart til at købe mere af det.

-Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Halo glitter.