Dagens makeup: Glitter Teardrops.

Viseart editorial brights review + swatches.

Efter lang tids overvejelse klikkede jeg Viseart editorial brights paletten hjem fra Beautybay. Da jeg i går hentede den på posthuset kunne jeg slet ikke vente. Den er så mega smuk og så springer der så mange idéer frem til looks hos mig, bare af at se på den. Nu har jeg så haft den i brug og vil enormt gerne fortælle jer lidt om, hvad jeg synes om den her farverige og lidt halvdyre sag.

 photo IMG_4603_zpskrpzlxn4.jpg

Øjet snyder ikke. Farverne i denne palette er så vilde. Paletten er enormt nem at arbejde med, den hverken drysser eller er svær at blende ud, tværtimod så har jeg aldrig arbejdet med farverige skygger der var så nemme at have med at gøre. Jeg er fuldstændig head over heels forelsket i den allerede. Jeg har faktisk intet negativt at sige om den. Hvis du har råd og lige som jeg elsker øjenskygger med masser af gang i, så er denne palette lige noget for dig!
 photo IMG_4630_zpskvsd3csd.jpg

Du kan købe den HER på beautybay. (Den er dog udsolgt lige nu, men den kommer igen.) Der er også en masse andre smukke paletter fra viseart, hvis man ønsker at prøve nogle af deres andre produkter af. Jeg ved hvert fald der bliver bestilt flere hjem, for med så vild en kvalitet, kan deres andre produkter slet ikke komme hurtigt nok i min retning.

Jeg har lavet et look som i får lov til at se i morgen herinde, indtil da, kan i snyde jer lidt til at se looket inde på min instagram – liseemilia.

Nu vil jeg hente min søde kæreste og en sen frokost inden resten af min dag, står på læsning og opgaveskrivning.

 

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Glitter Teardrops.