SEPHORA CREME LIP STAIN.

Dagens makeup: Glitter Teardrops.

Af og til, når jeg har fri, så lader jeg min kreativitet får frit spil. Dette var tilfældet på min fridag i forrige uge. Jeg ville prøve “teardrop” teknikken af og lave noget til den lidt vilde side. Så dette er ikke ment som en hverdags makeup, men noget man kan trække inspiration fra. Jeg håber i kan lide at se nogle looks som ikke er helt så wearable, just for the fun of it. Jeg har hvert fald haft gang i en masse farver og teknikker som er blevet til nogle sjove og vilde looks.

 photo teardropyellow_zps6a8vjc2s.jpg

 photo teardropyellow1_zpsjwukrejt.jpg

 

Foundation ?  Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation 110.
Concealer ? tarte cosmetics shape tape contour concealer fair.
Pudder ? Kat Von D Lock-It Setting Powder.
Blush ? Marc Jacobs air blush soft glow duo ? Flesh & Fantasy.
Highlighter ? Sleek Solstice Palette.
Øjenbryn ? Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown.
Øjenskygge ? NYX Prismatic Eye Shadow Gilded. + Make Up For Ever star lit liquid Gold Champagne.
Mascara ? Benefit Roller Lash Mascara.
Læbestift ? Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Everything Nice + Sleek soltice highlighter.
Jeg har netop vendt snuden mod København, jeg skal nemlig besøge søde Amaze PR hvor min gode veninde Simone også arbejder, og så skal vi catche up Simone og jeg, det er nemlig rigtig længe siden jeg har set hende og savnet, det er stort.

– Lise Emilia

1 kommentar

  • This is stunning, yellow and blue pair so well together, that shadow looks incredible against your beautiful eyes! Gorgeous glitter tears as well, I love that they actually look like a tear would too. Lovely look, hope you’ll visit my blog when you get the chance. Thank you for sharing x

    ALittleKiran | Bloglovin

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA CREME LIP STAIN.