DAGENS MAKEUP: RED EYES BLACK LIPS.

SEPHORA CREME LIP STAIN.

Sephora laver som mange af jer ved, deres helt egen makeup og hudplejelinje. I den gemmer der sig nogle hidden gems og i dette indlæg vil jeg slå jeres øjne op for en af dem. Liquid lipstick er all the rave og særligt dem der tørre helt matte og rent faktisk bliver på læberne. Sephoras egen version er creme lip stains og de er altså oppe og dele første pladsen med mine højt elskede liquids fra Kat Von D. Der er kommet en masse nye farver i serien og hver og en af dem er noget helt særligt. Jeg har “kun” købt 6 af dem indtil videre, men jeg kan se det nok ender med, at jeg må have dem alle sammen.

 photo P1013005.jpg

Se nu lige de fine farver! Det er alt andet end kedeligt og du kan få alt fra en helt lys nude til en sort og der er endda også plads til legende farver som den pastel lillae. De koster 100 kr, hvilket jeg bestemt vil mene er en fair pris. De er utrolig pigmenterede og der er ingen slinger i valsen, alle preformer så fantastisk når det kommer til pigmenterne. Det kan i også se på swatches neden under.

 photo P1013013.jpg

Med et lag som er nemt at påfører med doe foot applikatoren, så er man godt kørende! Jeg kan have mine på en hel dag på arbejde og meget sjældent efter frokost alt efter hvad jeg har spist skal de touches en lille bitte smule op, vi snakker virkelig minimalt her og nok 2 ud af 10 gange det er nødvendigt.

 photo P1013002.jpg

Vær opmærksom på, at der ikke står tydelige navne på selve produktet, som ellers kan ses på hjemmesiden, så hvis vi skal finde en ønsket farve for dig i Sephora så skal vi bruge nummeret på den. I kan se den sorte i et look HER, den røde (nr.17) HER, og den lyse rosa (nr.13) HER.

I morgen får jeg besøg af skønneste Johanne og jeg glæder mig sådan til en hyggelig dag i hendes fremragende selskab og en masse snak og makeup, blog og en masse andet sjovt.

 

-Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeg synes faktisk det er super fedt, at du laver swatches ind over tatoveringen så man rigtig kan fornemme dækkeevnen 😀

    Lækre billeder generelt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS MAKEUP: RED EYES BLACK LIPS.