tarteist PRO Amazonian clay palette.

DAGENS MAKEUP: RED EYES BLACK LIPS.

Hvis der er noget jeg elsker ved makeup så er det muligheden for, at skabe udtryk og være kreativ. Så da vi fik en rød mascara og eyeliner fra Marc Jacobs beauty i Sephora blev jeg så glad, for jeg kunne slet ikke vente at skabe et look med dem. Så jeg tog udgangspunkt i det røde og vendte den klassiske stil på hovedet, og tilføjede de sorte læber. Jeg er godt klar over dette ikke er et look de fleste ville gå med til hverdag, men nu hvor jeg arbejder i Sephora giver det altså mulighed for at have den slags looks på en hel dag og det elsker jeg.

 photo P1013045.jpg

 

 photo P1013038.jpg

 

 photo P1013031.jpg

Foundation ?  Make Up For Ever MAT VELVET + Matifying Foundation 20.
Concealer ? tarte cosmetics shape tape contour concealer very fair.
Pudder ? Kat Von D Lock-It Setting Powder.
Blush ? Marc Jacobs air blush soft glow duo ? Flesh & Fantasy.
Highlighter ? Sleek Solstice Palette.
Øjenbryn ? Amazonian clay waterproof brow mousse grey.
Øjenskygge ? Smashbox Cover Shot Eye Palettes Bold.
Eyeliner ?  Marc Jacobs Beauty Highliner Matte Gel Eye Crayon Eyeliner Fine(wine) 47.
Mascara ? Marc Jacobs Beauty O!Mega Lash Volumizing Mascara Garnet 80.
Læbestift ? Sephora cream lip stain 28 Nightbird.

Jeg har brugt så mange nye produkter i det her look og der kommer indlæg om dem alle i løbet af de næste par uger. Det er så dejligt at have en masse at dele med jer herinde. Jeg har planlagt mine kommende fridage så der bliver lavet og postet indhold her på bloggen, både fordi det gør mig enormt glad, men bestemt også fordi jeg gerne vil give jer noget pænt at se på og noget spændende at læse.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tarteist PRO Amazonian clay palette.