Lidt om mit rygestop.

tarteist PRO Amazonian clay palette.

Det første du skal vide i dette indlæg, er at tarte cosmetics er begyndt at sende til Danmark, du betaler en lille “tax” sammen med dit køb og så undgår du fætter told, som er det der tidligere har holdt mig helt fra, at bestille hjem fra tarte. Dernæst så får du altså fri fragt på alle køb over 561kr. Og tro mig, det er nemt spenderet i deres webshop, for nøj jeg skulle beherske mig for ikke at købe det hele.

Dernæst skal du høre om en helt fantastisk palette, som jeg er så ufattelig glad for at have købt. Det er nemlig intet mindre en den hypede tarteist PRO Amazonian clay palette.  Prisen er 389 kr, hvilket jeg synes er helt rimeligt for 20 øjenskygger. Holy smokes den er altså så smuk! Se selv!

 photo P1012984.jpg

Ud over at være et syn for guder i selv paletten, så er skyggerne helt vildt lækre at arbejde med. De er bløde, føles cremet, drysset stort set ikke og så får man så mange muligheder for at kombinere farverne, at jeg bliver så inspireret af at bruge den.
Normalt ville jeg aldrig købe en palette med så mange matte naturlige farver i, men når der både er orange og rød i, ja så er jeg ret så nem at overtale, dertil de fire enormt smykke shimmer farver, så kunne jeg ikke holde mine fingre fra, at klikke den hjem. Jeg er så glad for de matte farver, langt mere end jeg havde forventet. De er så smukke på og kan virkelig ses! Nu skal i forberede jer på at blive ydereligere forelsket, for nu kommer der swatches!

 photo P1012985.jpg

Shimmer farverne er to die for! Særligt trendy som er den nederste på billedet her. Den holografiske effekt er så smuk og gennemført. Faktisk ville man nemt kunne lave et vildt look, bare med den ene skygge alene. De er så nemme at få til at shine igennem på øjenlågene, både med pensel og fingre. Absolut nogle af de fineste shimmer shades jeg har haft fingrene i.

 photo P1012996.jpg
Som sagt er jeg ret så positivt overrasket over de matte farver i paletten, alle er af samme gode kvalitet og jeg ved det bliver en palette jeg kommer til at hive fat i, hver gang jeg skal bruge nogle smukke jordfarver til at give dybde i mine looks, eller på de dage hvor det skal gå stærkt og jeg vil arbejde med produkter jeg ved, jeg kan regne med.

Selvfølge bestilte jeg mere end paletten alene, selvom det klart var den jeg var mest spændt på. Jeg kommer til at fortælle jer mere om de andre produkter i andre indlæg. Shape tape concealeren får en anmeldelse helt for sig selv, for den er om noget, en af de absolut mest omtalte concealers i øjeblikket.

 photo 16583234_760419417439190_6881111484542222336_n_zpse0ohlyb1.jpg

– Lise Emilia

4 kommentarer

 • jel

  hvordan kunne du bedømme hvilken farve concealer du skullekøbe over nettet? 🙂 er intra i shape tape, men er nervøs for farven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Emilia

   Jeg antog simpelthen jeg skulle have en af de lyseste og tog chancen, men der findes mange swatches og du kan også søge på en concealer farve der allerede passer dig og så efterfulgt af *shape tape* 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fantastisk at de er begyndt at sende til Danmark, jeg vil så gerne prøve deres produkter og deres paletter er bare så smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er der bare en smuk palatte! Det kunne da være, at man skulle investere i den. Farverne er da bare for skønne! 🙂

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mit rygestop.