Dagens Makeup: Classy red lips.

Jeg elsker mit arbejde i Sephora.

Selvom jeg lige nu er pakket tæt ind i min dyne og min yndlings trøje og det eneste der har holdt mig kørende er flad cola og kærlighed fra min søde kæreste, så er jeg glad. Jeg er så glad for mit arbejde og jeg længes sådan efter at være på min pind i stedet for at ligger her sygdoms ramt. Men når nu det er sådan, så vil jeg lige fortælle jer lidt om mit arbejde og hvordan jeg ser på fremtiden, og den slags.

 photo Untitled design 1_zpsfjz5ld9v.png

Jeg elsker at rådgive kunder, så de for alt den information som de har brug for, om produkter, teknikker og generelt bare en rigtig god oplevelse af at handle i Sephora. Ud over kundekontakten er det at få muligheden for at dykke ned i et hav af produkter og få et stort kendskab til disse, lige noget der taler til mit vidensbegærlige hjerte. Derud over har jeg nogle skønne kollegaer som gør hver vagt så god og hyggelig, selv når vi har helt enormt travlt. Sidst men ikke mindst så spiker det virkelig min kreativitet at arbejde i det miljø og med makeup og skønhedsprodukter omkring mig hele tiden. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har fundet mig en hylde hvor jeg føler mig enormt godt tilpas.

Hvad angår fremtiden, ja så er uddannelse stadig en by i Rusland for mig, for jeg har svært ved at finde noget som jeg tænker vil kunne gøre mig lige så glad som mit nuværende job. Så sagen er den, at jeg nok ender med at tage makeup artist uddannelsen for at få papir på hvad jeg kan og fortsætte den vej. For heldigvis er der rigtig mange spændende muligheder i Sephora, hvis man tør og hvis man vil kæmpe for det, og det vil jeg.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Classy red lips.