En lyn hurtig opdatering.

Dagens Makeup: Classy red lips.

Dette er makeuppen jeg havde på, da jeg fejrede årsdag med min kæreste for en uge siden. Jeg endte med et ret klasissk look, men alligvel med nogle detaljer og produktvalg der fik det til at få lidt mere karakter end en rød læbe og sort eyeliner kombination, selvom det selvfølgelig altid holder.

Jeg har hele to at de populære cream lip stain fra Sephora i spil i dette look, det er Sephoras svar på flydende læbestifter, som tørre helt mat på læberne. Og jeg må indrømme at selvom Kat Von D var den første der stjal mit hjerte på den front, så haler Sephora altså ind på hende. Både fri og farver er i top og jeg elsker deres finish og så er de så nemme at bruge.
Den sorte har jeg brugt som eyeliner, mest af alt fordi at vi lige var flyttet og jeg endnu ikke havde pakket alt makeup ud og derfor ikke kunne overskue at rode alt igennem for at finde en eyeliner og så lå den altså lige ved siden af. Det var super nemt at arbejde med, lidt lige som en mere blød gelliner og det bliver ikke sidste gang jeg gør det.

 photo classywing_zps4hscfziz.jpg

 photo classywing1_zpsqafeumoc.jpg

Foundation ?  Make Up For Ever MAT VELVET + Matifying Foundation 20.
Concealer ? NARS Radiant Creamy Concealer ? Vanilla.
Pudder ? Make Up For Ever ULTRA HD LOOSE POWDER.
Blush ? Marc Jacobs air blush soft glow duo ? Flesh & Fantasy.
Highlighter ? Sleek Solstice Palette.
Øjenbryn ? MAC tailor grey paint pot.
Øjenskygge ? Anastasia Modern Renaissance palette.
Eyeliner ? Sephora cream lip stain 28 Nightbird.
Mascara ? Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara.
Læbestift ? Sephora cream lip stain 17.

På øjne har jeg brugt de gule/gyldne farver fra den popolære modern renaissance palette fra Anastasia, som jeg nok skal komme til at fortælle mere om herinde. MAT VELVET + fra Make Up For Ever er min nyeste foundation og jeg knuselsker den allerede. Absolut den bedste matte foundation jeg har prøvet. Normalt er det ikke den slags min lidt tørre hud elsker aller højst. Så jeg blev virkelig positivt overrasket over denne.

Nu vil jeg pakke computeren sammen og nyde min ret så tiltrængte fridag sammen med min søde kæreste, som allerede er igang med de praktiske pligter for at jeg ikke skulle bruge min fridag på det. Hvor heldig har man lige lov til at være? Han er en keeper!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lyn hurtig opdatering.