Le Mini Macaron - Gel lak der hjemme.

En lyn hurtig opdatering.

Tiden går rivende stærk, oven i en masse arbejde i Sephora (Som jeg elsker!) er den sidste månedstid også gået med lidt studie på sidelinjen, en gang influenza, men ikke mindst en flytning. Nu ligger jeg på sofaen i vores lille lejlighed i hjertet af Århus. I kan tro jeg nyder det. Særligt det at bo i gå afstand til mit arbejde er et stort plus. Når nogle spørg hvordan det går, må jeg svare travlt, men godt. Faktisk rigtig godt. Jeg er glad, jeg nyder mit arbejde og min fritid lige meget. Tankerne om fremtidigt studie når jeg er færdig med mine fag til sommer ligger i baghovedet og tumler lidt rundt. Jeg ved endnu ikke helt hvad der skal ske. Men jeg ved det helst skal have noget med makeup og skønhed, at gøre i det lange løb.

Selvom aktiviteten herinde er svingende for ikke at sige næsten ikke eksisterende så er det ikke fordi jeg ikke stadig vil holde fast i at blogge, for det vil jeg. Jeg har endda købt lidt nyt fotoudstyr for at kunne give jer endnu federe billeder herinde. Jeg vil gerne en hel masse og jeg har mange overvejelser om hvordan bloggen kan komme til at hænge bedre sammen med min hverdag. Men nu hvor vi er kommet på plads i vores nye hjem, har jeg tænkt mig at få gjort det nemt for mig selv at tage billeder om morgenen af min makeup, og gøre det muligt at tage produkt billeder uanset om det er dag eller nat.

 photo 41e77eb15cc29837a93caa94dca57b5f_zpsg9cldrl3.jpg

Det var en meget kort opdatering og så vil jeg blot fortælle, at jeg allerede arbejder på to gange “Dagens makeup” til den kommende uge. Hvis i vil følge lidt med hvor der sker lidt mere i øjeblikket så kan i finde mig på snapchat – liseemilia, lige ledes på instagram hvor min almindelige profil er LiseEmilia og ikke mindst min sprit nye instagram konto kun til makeup og skønhed, nemlig emiliacosmetics.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le Mini Macaron - Gel lak der hjemme.