Dagens Makeup: Orange Fire.

Han giver mig lyst til at rejse.

Reklame.

Inden jeg mødte min kæreste være jeg ikke en med særlig stor rejselyst. Ikke at jeg ikke havde lyst til at rejse, eller ikke kunne lide det, men fordi jeg ikke er opvokset med at rejser er en normalitet og derfor aldrig har fået det for vane.
Men så mødte jeg min kæreste hvor jeg kan mærke at han drømmer om at rejse, meget og ofte. At opleve rejser med ham giver mig helt klart langt mere lyst til at rejse. Faktisk kan jeg slet ikke lade være med at tænke hvor vores næste tur skal gå hen. Jeg overvejer helt klart en tur til spanien. Evt. en uge hvor vi lejer et feriehus i Spanien og bare nyder at kunne tage ud når vi har men også har en god base, hvor der også er mulighed for at bliver hjemme, lave mad selv og den slags hvis det er behovet. En feriebolig er sådan noget jeg aldrig regner med at få derfor synes jeg det er ret genialt at man kan leje alt fra hus til en ferielejlighed til gode priser og derfor ikke bruger alle pengene op hotelophold. Så måske der skal kigges lidt på feriehuse i Spanien næste gang en ferie byder sig.

Hvor drømmer i om at tage hen på jeres næste rejse?

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Orange Fire.