Dagens makeup: Dramatic metal matte purple.

Velvet Noir Major Volume Mascara.

Det føles helt forkert at jeg ikke har fået fortalt jer om den mascara som jeg har brugt næsten hver eneste dag i flere måneder. Men lige netop fordi den har været taget i brug fra starten har jeg slet ikke kunne nå at tage billeder af den. Men jeg nåede lige at tage et par billeder af den i går formiddags. Så nu skal i altså bare læne jer tilbage og glæde jer til at høre om en mascara som jeg knuselsker. Bare lige for at være på den sikre side, vil jeg fortælle at smukke Dita bot er baggrund og hun har altså ikke denne fabelagtige mascara på, selvom hun sikker ville elske den.

 photo IMG_3481_zpsqgctog7y.jpg

 photo IMG_3480_zpspmna9ml2.jpg

Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara
(Forhandles hos Sephora til 250kr)

Bag denne effektive og lækre mascara, ligger en enormt sød historie. Marc Jacobs har taget udgangspunkt i  hans mors teknik til at få fyldige og lange vipper og lavet et morderne produkt der rummer netop dette. På Sephoras side står dette:
“Velvet Noir is inspired by Marc Jacobs?s first beauty memory of his mother carefully shaving fibers from a velvet ribbon to create her own couture faux lashes.”

Ud over en fandens god pigmentering, så er børsten altså et vidunder-værktøj til at tæmme vipperne fyldigere, længere og uden at klumpe dem samme. Tilsæt det med, at den ikke smudger og er fri for parabener, for ikke at tale om den fabelagtige indpakning,der sikre at mascaraen ikke tørre ud så hurtigt som så mange andre. Jeg har haft denne som i ser her i brug i snart 3 måneder og det er næsten hver eneste dag jeg har haft den på, og det er stadig fantastisk at arbejde med. Jeg kommer til at komme den her, igen og igen. Men hvis den kan holde 3 måneder + det løse og forsat give det samme smukke resultat, ja så er den altså hver en krone værd.

Hav den med i dine overvejelser, hvis du ønsker dig en mascara der giver en masse fylde og længde, som du kan blive ved med at arbejde på uden at den klumper vipperne sammen, indtil du har opnået et vildt resultat, eller en mascara du kan stole trofast på hver dag, uanset om den kun er et lag du vil have på eller 5 så fortjener den en chance og dine vipper fortjener også at få fornøjelsen af den.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Dramatic metal matte purple.