Er ovale børster pengene værd?

Dagens makeup: Dramatic metal matte purple.

Det er ikke mange minutter der er til overs til at få taget billeder af min makeup, men jeg forsøger at nå det hver gang jeg har lavet noget jeg gerne vil vise jer også selvom der kun er 2 minutter til jeg må løbe ud af døren. Dette er et af dem og derfor er der ikke så mange billeder til indlægget her, men jeg håber de to jeg har valgt, kan afspejle det look jeg lavede tidligere på ugen, da jeg havde brug for lidt ekstra drama og lilla som jeg er så vild med i øjeblikket.

 photo dramaticpurplemetalmatte1_zpsnngjfyzb.jpg photo dramaticpurplemetalmatte_zps3pvj9y5p.jpg

Foundation ?  Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation 110.
Concealer ? NARS Radiant Creamy Concealer ? Vanilla.
Pudder ? Rimmel stay matte 001 transparent.
Blush ? Marc Jacobs air blush soft glow duo ? Kink & Kisses.
Highlighter ? The balm mary-lou manizer.
Øjenbryn ? Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown.
Øjenskygge ? Kat Von D Metal Matte Palette.
Glitter ? Glitter Rush Body Glitter Snow Globe.
Mascara ? Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume Mascara.
Læbestift ? Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Mile High.

Et godt tip som jeg selv bruger enormt meget i øjeblikket for at skabe en cat eye effekt selv med øjenskygge er, at bruge en concealer og en lille flad makeup børste til at rette linjerne af med, for at få den skarpe vinkel opad. Desuden nyder jeg virkelig at bruge metal matte paletten fra Kat Von D, den giver mig så mange gode idéer til farvekombinationer, hver gang.

Nu vil jeg gøre mig klar til endnu en forhåbenligt spændende og sjov dag i Sephora Aarhus.

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Sasha

    Hej Lise Emilia!
    jeg håber det er i orden at jeg skriver og spørger her i kommentarfeltet, ellers må du endelig slette. Jeg vil rigtig gerne igang med at bruge øjenskygge, har faktisk været igang i et par år, men jeg synes ikke rigtig jeg bliver bedre eller at noget af det jeg prøver lykkes. Indtil videre har jeg Urban Decay Naked Basics 2, Urban Decay Naked 2, eyelidprimer også fra Urban Decay, en palette fra Wet’n’Wild og én fra Makeup Academy. Af pensler har jeg starter-sættet fra Real Techniques og et par stykker fra ELF og Makeup Academy. Alligevel har jeg problemer med at lave detaljer som f.eks at tilføje mørk skygge i ydre tredjedel af øjet og blending i det hele taget. Jeg kan absolut heller ikke får glimmerskygger til at virke, ligegyldigt om det er de dyre fra UD eller de billigere fra Wet’n’Wild. Det er som jeg kun kan få en lille smule farve og primært glitter på låget med pensel. Jeg har også prøvet at fugte penslerne let med vand på spray, men ingenting virker selvom jeg både bruger en god primer og gode skygger. Den eneste måde jeg kan få dem til at vise sig på låget er ved at bruge enten fingrene eller de der skumapolikatorer – men ingen af delene er særligt gode, det bliver hurtigt rodet og svært at bruge mere end én farve skygge. Det blev en lidt lang og rodet forklaring, men jeg tænkte bare på om du kan anbefale nogle gode essentielle pensler som er gode til glimmerøjenskygger og som er gode til blending? Dén blendingpensel der er med i RT sættet er egentlig god nok, bare ALT for stor. Jeg håber du kan hjælpe mig, for det er godt nok træls at blive ved med at prøve og føle at man ingen vegne kommer. Jeg har fulgt din blog et stykke tid og du virker virkelig dygtig, så jeg tænkte det var værd at prøve at spørge dig. Tusind tak for en god blog, og igen undskyld at det hele blev lidt langt og rodet!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er ovale børster pengene værd?