Opnåelige nytårsforsæt:

Er ovale børster pengene værd?

Reklame – Produkter sendt til test.

Kender i det når der er en trend, som man har holdt nøje øje med, men ikke selv er blevet helt overbevist? Sådan havde jeg det i den grad med de ovale børste som pludselig var alle steder i beauty-universet. Havde det ikke været fordi jeg fik dem tilsendt til test af billigvoks.dk er jeg ikke sikker på jeg nogensinde ville have købt dem selv. Men når nu jeg havde muligheden måtte de altså stå deres test. Så er de ovale børster pengene værd?

 photo -POP_zpsx9mzjs7s.jpg

TECHNIQUE PRO Makeup Brush Collection kan købes HER hos billigvoks.dk for 299 kr.

Børsterne er så bløde og hårene i dem helt utroligt tætpakket. De ligger godt i hånden hvilket er super godt, da det jo er en helt anden form for børster end dem jeg tidligere har brugt.  Børsterne består af syntetiske fiberhår og fleksible håndtag som kan holde til at blive drejet og vendt uden at tage skade af det.

 photo ovalbrushes2_zpsx0fk6veh.jpg

Har jeg brug for alle 10 børster? Næ, men når nu jeg har dem er de altså ret så handy. Men skal du give dig i kast med en mindre mængde af dem, findes der en æske med 5 i. Men jeg synes ærligt, for pengene, at man lige så godt kan tage hele sættet. Jeg er selv overrasket over hvor gode særligt de mellemstore børster er til foundation, concealer, contour og highlighter, de er mega nemme at arbejde med, blender produkter så let som ingenting og så går det altså bare stærkt, særligt når det kommer til foundation og concealer. For sådan en som mig som normalvis kun bruge beauty blender og lign. til min fondation og godt kan bruge relativt lang tid på at opnå min foretrukne resultat, der er penslerne her altså en rigtig lifesaver når jeg er i tidsnød eller har en doven dag. Men uden at gå på kompromis med dækkeevnen og finish.

 photo ovalbrushes3_zpsad0u7ovp.jpg

De mindre børster er også gode når man finder deres formål. F.eks. havde jeg så svært ved at se hvad jeg skulle bruge den lille runde til, da jeg ikke synes den var helt så samarbejdsvillig med min øjenskygger som jeg havde håbet, men det var kun lige indtil jeg brugte den til at highlighte mine inderste øjenkroge for hold nu op, den gjorde det bare så nemt og gav lige de resultat jeg ville have, med det samme. De mere aflange små børster er rigtig gode til øjenbryns pudder hvis man bruger det, men også til at smudge eyeliner og øjenskygge under de nederste vipper. En mindste med den klassiske ovale form er dog helt formidabel til at blende øjenskygge og redder mig hver gang min overgang er blevet en anelse for kantet.

 photo ovalbrushes1_zpsyshhtden.jpg

Så for at besvare mit eget spørgsmål, ja, børsterne er pengene værd. Særligt dette sæt med 10 for 299kr nu hvor det er nedsat, normalprisen i butikkerne er nemlig 599 kr og så skal man altså elsker makeup næsten lige så højt for mig, før det giver mening at kaste den slags penge efter nogle børster, hvis man i forvejen har en del. Så lige der er jeg glad for, at billigvoks har sat en pris hvor lidt flere kan være med på bølgen.

Så hvis du har overvejet at prøve dem, så gør det og så håber jeg du bliver lige så positivt over dem som jeg gjorde.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opnåelige nytårsforsæt: