Dagens makeup: Christmas time.

Opnåelige nytårsforsæt:

Den sidste del af 2016 fløj hurtigere forbi mig end nogensinde før, og nu sidder jeg her 2. januar, helt paf, for mine overvejelser omkring 2017 er jeg ikke nået så langt med. Men måske det i sidste ende er for det bedste. Langt hen af vejen, synes jeg nemlig ofte man kommer til at love sig selv meget mere end man overhovedet kan overholde. Så mine nytårsforsæt bliver i en mere opnåelig skala og jeg tænkte jeg ville dele dem med jer og håbe på, i har sat jer nogle mål der ikke ender med at give jer dårlig samvittighed eller stresser jer, men hellere noget der er super realistisk og ender med at gøre dig glad.

 photo Skrmbillede 2017-01-02 kl. 13.52.40_zpsedjctb4x.png
1. Blive bedre til at holde orden.

Jeg er typen der løber ud af døren om morgenen efter at have hivet alt tøj ud af skabet for slet ikke at tale om makeup. Men nu hvor vi har fået lejlighed centralt i Århus fra midten af februar så har vi lovet hinanden, min kæreste og jeg, at blive bedre til at holde orden. Jeg tror det kommer til at lykkes, for vi glæder os begge to enormt meget til at få et sted vi ikke skal dele med en håndfuld andre og hvor køkkenet og badeværelset heller ikke skal deles. Jeg håber på at kunne få en lille placering hvor jeg kan gøre mig klar så jeg ikke kaster rundt med alt. Bedst af alt, så har vi begge det meget bedre når der er nogenlunde ryddeligt særligt når jeg har travlt så stresser rod mig yderligt. Vi snakker ikke om, at der ikke må være noget rod overhovedet, men simpelthen om at få en rutine i at få det af vejen jævnligt for vores begges skyld.

2. Blive bedre til at style mit hår, hver dag.

Jeg bruger meget tid på min makeup og mit hår halter gevaldigt bagefter, hvilket er mega ærgerligt, for jeg har masser at arbejde med. Så mit hår får altså lidt mere tid hver dag i 2017 med en forhåbning om at kunne få til vane at gøre det fint og lækkert hver dag, i stedet for at kaste det op i en knold mens jeg løber ned til bussen.

3. Lave Madplan/handle stort ind.

I de sidste måneder af 2016 begyndte min kæreste og jeg, at lave madplan og handle stort ind til en uge af gangen og det hjalp så meget på stressniveauet efter en lang arbejdsdag. For når jeg har været på arbejde hele dag, er træt og sulten, så er kreativiteten altså på lavt blus og jeg kan ikke tage stilling til hvad jeg har lyst til. Nu kan jeg i stedet gå og glæde mig hele dagen til at komme hjem og spise noget lækkert, fordi det allerede er vedtaget og det vi skal bruge står klar i køleskabet. Jeg vil ikke sætte mig for at lave en decideret madplan hver eneste uge, men dog holde fast i at handle stort ind. I dag skal jeg ud og handle aftensmad + det løse til den næste uge og tager udgangspunkt i gode tilbud og den slags. Men det fungere allerede og vi holder fast i det.

Jeg håber i er kommet godt ind i det nye år. I dag nyder jeg sådan at have fri fra arbejde. Det er godt at starte året med lige at få ladet lidt op. Hvis du vil dele dine overkommelige og opnåelige nytårforsæt med mig, så vil det glæde mig, at læse dem i kommentarfeltet.

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Baysen

    Nemlig.com kan altså anbefales i forhold til at handle stort ind. Det er bare så skønt at slippe for stressende supermarkedet 5 minutter i rumlende mave. Vi har haft stor glæde af at bruge dem, mens jeg har arbejdet i Hobro. Og det leverer på ordentlige tidspunkter og det koster ikke alverden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Christmas time.